WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ckhatton

Profile picture of ckhatton
  • Member Since: July 24th, 2012
  • Created a topic, Redirect Loop - Just on the home page, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Free Shipping Rules Based on Role", on the site WordPress Support Forums:
    Oh awesome! Didn't know that was there! Ok cool, thanks, I'll give it some more…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Free Shipping Rules Based on Role", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry @seanbarton I am getting unpredictable results using the code. First I noticed it only…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Free Shipping Rules Based on Role", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Free Shipping Rules Based on Role", on the site WordPress Support Forums:
    @seanbarton Strange coincidence, I was just looking into this - Thanks for updating the thread.…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, great to hear!

    10 months ago

  • Posted a reply to "Slider no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Eric, I am sure you are busy. I just want to know if you…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Zeus and Cron Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    Okay Mikey, fair play mate... I rest my case.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Zeus and Cron Jobs", on the site WordPress Support Forums:
    Hi M Is it possible to create a facility that does not use cron for…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Slider no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi again Eric, Okay, I have found it's the plugin 'IvyCat AJAX Testimonials' that is…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Slider no longer working", on the site WordPress Support Forums:
    Yea, this seems true... the slider no longer works. It doesn't seem to work, either…

    11 months ago

  • Posted a reply to "First testimonial has a returned line", on the site WordPress Support Forums:
    Great to hear Eric! I've upgraded and it's working fine. Thank you!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Feature Request: Thumbnails on Slides page", on the site WordPress Support Forums:
    Yea, that's right! :)

    2 years ago

  • Created a topic, First testimonial has a returned line, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Feature Request: Thumbnails on Slides page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Testimonials now display at the very top of the page", on the site WordPress Support Forums:
    Works great, thank you.

    2 years ago

  • Created a topic, Slides not showing anymore..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Testimonials now display at the very top of the page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics Dashboard] Graph image not being displayed in widget or on Posts dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    :/ Why's it seem I'm the only one with this problem - I wonder if…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics Dashboard] Graph image not being displayed in widget or on Posts dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Still no joy for me... I have tried with Firefox. P.S. I re-authorised the plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics Dashboard] Graph image not being displayed in widget or on Posts dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    It shows up as a blank empty gap. A good example for showing this is...…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google Analytics Dashboard] Graph image not being displayed in widget or on Posts dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    Orite... Well is seems to happen for me even when it isn't https. I am…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google Analytics Dashboard] Graph image not being displayed in widget or on Posts dashboard, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago