WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

chrisvallleyoc

Profile picture of chrisvallleyoc
  • Member Since: August 10th, 2012
  • Created a topic, Cannot save Groups Activity Privacy settings, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, User fields won't save, support page blank, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Created a topic, Updating posts removes unlinked predefined fields, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Removing Posts from the_loop?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Customizing search results?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I just realized that it's all on the content page for my theme.

    9 months ago

  • Created a topic, Customizing search results?, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Not working for Jigoshop Products", on the site WordPress Support Forums:
    Woah, got a bunch of errors apparently, here's what shows up: Deprecated: Assigning the return…

    9 months ago

  • Created a topic, Not working for Jigoshop Products, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Transposh breaks search results page, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Jquery Conflict", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I found the problem, it was another plugin that didn't use wp_enqueue for jquery.…

    10 months ago

  • Created a topic, Jquery Conflict, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, jquery conflict, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "No results after deactivated & activated, indexed site", on the site WordPress Support Forums:
    Update: I disabled all plugins and it worked fine. I reactivated them one at a…

    10 months ago

  • Posted a reply to "No results after deactivated & activated, indexed site", on the site WordPress Support Forums:
    It appears something else may be wrong. I tried switching to the default TwentyEleven theme…

    10 months ago

  • Posted a reply to "No results after deactivated & activated, indexed site", on the site WordPress Support Forums:
    P.S. I tried the only one I could find, and dumped $relevanssi_active and it displayed:…

    10 months ago

  • Posted a reply to "No results after deactivated & activated, indexed site", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, but how do I do that? What vars should I be dumping in lib/search.php?

    10 months ago

  • Created a topic, Email verification going to spam?, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "No results after deactivated & activated, indexed site", on the site WordPress Support Forums:
    3.1.9 (the latest)

    10 months ago

  • Created a topic, No results after deactivated & activated, indexed site, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Problem building index (redirects)", on the site WordPress Support Forums:
    I had a similar problem. If you reload the Relevanssi Search Options page and uncheck…

    10 months ago

  • Created a topic, Add new plugin broken after update to 3.7, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Indexing forwards me to "my account" page", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like I found the problem. It was related to short-codes. Found the explanation here:…

    1 year ago

  • Created a topic, Indexing forwards me to "my account" page, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Updating existing posts", on the site WordPress Support Forums:
    This would be very nice to have.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Having problems getting images to show up", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea what's going on?

    1 year ago

  • Posted a reply to "Having problems getting images to show up", on the site WordPress Support Forums:
    Submitted to your contact form, thanks.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Having problems getting images to show up", on the site WordPress Support Forums:
    1.1.0

    1 year ago

  • Created a topic, Having problems getting images to show up, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "menu_order and post_parent missing", on the site WordPress Support Forums:
    Where should I send them?

    1 year ago

  • Posted a reply to "menu_order and post_parent missing", on the site WordPress Support Forums:
    It looks like they trying to go into custom meta fields when menu_order and post_parent…

    1 year ago

  • Posted a reply to "menu_order and post_parent missing", on the site WordPress Support Forums:
    I see the fields now but everything I upload is putting "0" into the db…

    1 year ago

  • Created a topic, menu_order and post_parent missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, post_parent field missing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "default mail settings voor group admin (creator) always none?", on the site WordPress Support Forums:
    This should clearly be a setting for the plugin. Anyone figure out a fix?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Show Title and Caption", on the site WordPress Support Forums:
    Where do you put the code to make the caption part work? I'm having the…

    2 years ago

  • Created a topic, Custom Page URL or Homepage?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "XML-RPC with WP 3.5", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Geoff, Appreciate the fix!

    2 years ago

  • Created a topic, XML-RPC with WP 3.5, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Custom Post Type Category", on the site WordPress Support Forums:
    That helps a lot. Opening the csv in notepad and saving it as UTF-8 fixed…

    2 years ago

  • Created a topic, Fantastic Plugin and Service, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Custom Post Type Category", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help. It works like a charm now. Marked resolved and 5 star…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Custom Post Type Category", on the site WordPress Support Forums:
    I'm not sure what the last working version was. It was from a while back…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with Custom Post Type Category", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, no problem. What's an email address I can send it to?

    2 years ago

  • Created a topic, Problem with Custom Post Type Category, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Supra CSV Importer] error: File is not a csv format", on the site WordPress Support Forums:
    It uploads now but wont ingest. The file shows up to ingest but no button…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Supra CSV Importer] error: File is not a csv format, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago