WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

christokid

Profile picture of christokid
  • Member Since: May 19th, 2009
  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    christokid - The .htaccess goes in the same folder as wp-config.php THIS is the line…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds more like you have a .htaccess issue. Since "/wp-content/blogs.dir/[site_id]/files/[year]/[month]/ was the default till 3.5.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    In the multi-site installations that I have done, the files for the main site (i.e.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    This is what I experienced too

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    I can add that this is definitely an issue with 3.5 and a Multisite installation.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    Since I lost all my images after updating to 3.5 I must conclude it's a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.5 Upgrade Multisite Issues", on the site WordPress Support Forums:
    This has also happened to my WP Multisite all images have disappeared + I'm unable…

    2 years ago

  • Created a topic, custom permalink not saved, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Permalink problem (custom option will not load)", on the site WordPress Support Forums:
    This is exactly the problem I'm getting. When creating a custom permalink structure /%postname%/ the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Post save/publish buttons disappeared in upgrade to 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    My publish/save button has also dissapeared! Using WP 3.1.2. tried deactivating all plugins changed "screen…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Plugin Premium Package Manager for WP Networks] Installed plugin now unable to login", on the site WordPress Support Forums:
    You're right Ron, thanks for pointing that out I hadn't seen it. regards, Chris

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Plugin Premium Package Manager for WP Networks] Installed plugin now unable to login, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, unable to uninstall WP Super Cache, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago