WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ChrisMonty

Profile picture of ChrisMonty
  • Member Since: August 14th, 2009
  • Posted a reply to "Pinterest can't fetch image.", on the site WordPress Support Forums:
    The Pinterest team worked on the issue for about a week and finally fixed it.…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Pinterest can't fetch image.", on the site WordPress Support Forums:
    Were you ever able to get this fixed? This "Pin" buttons are not working on…

    6 months ago

  • Created a topic, New Update (3.7.1) Doesn't Work, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache issue with 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, submitting the bug report wasn't easy as the plugin has to be activated to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache issue with 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Bug report submitted.

    2 years ago

  • Posted a reply to "W3 Total Cache issue with 3.3", on the site WordPress Support Forums:
    This plugin started acting up for me over the weekend. We're using it over at…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Strange iFrame Appearing on Page", on the site WordPress Support Forums:
    You were correct, of course. After doing a bit more research, I signed up for…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Strange iFrame Appearing on Page", on the site WordPress Support Forums:
    That was my initial thought, but I did pass the security check here... http://sitecheck.sucuri.net/scanner/

    3 years ago

  • Created a topic, Strange iFrame Appearing on Page, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Admin Area Is Broken with Latest WP Update and CDN Rewrites, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Admin Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Yup, I'm having this same problem. The lightbox for adding/uploading media is broken, the ability…

    3 years ago

  • Created a topic, 3.0 Upgrade: Can't access HTML Editor, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, WEBO Site Speedup: New Version Results in 404 Pages, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "2.9 Schedule Posts "missed"", on the site WordPress Support Forums:
    @phbyerly: That plug-in worked great! Thanks!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Hacked: "Single Post" setting gone", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, you are correct. They removed "single.php" from the theme. I restored it and we're…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Hacked: "Single Post" setting gone", on the site WordPress Support Forums:
    I did try that already. In fact, when I switch to the default theme, you…

    5 years ago

  • Created a topic, Hacked: "Single Post" setting gone, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Funny URL Redirection Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Never mind. It looks like a copyright program I had installed called Tynt was causing…

    5 years ago

  • Created a topic, Funny URL Redirection Problem, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Clicking RSS Subscribe Button Shows Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Fixed it completely now. Thanks for the help.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Clicking RSS Subscribe Button Shows Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I disabled Feedburner completely. For some reason, it WAS the Feedburner feed. When you…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Clicking RSS Subscribe Button Shows Homepage", on the site WordPress Support Forums:
    Forgive me for sounding stupid...but what do you mean by that? I upgraded to the…

    5 years ago

  • Created a topic, Clicking RSS Subscribe Button Shows Homepage, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago