WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Chip_88

Profile picture of Chip_88
  • Member Since: October 15th, 2012
  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    @ memebugger: Have a look: http://webdeveloperswall.com/wordpress/change-wordpress-registration-email . Actually, doesn't look difficult at all... :D Ah,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    @ memebugger: It says on the page posted above: This function is supplied by WordPress,…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to Google, I found this page: http://wp.smashingmagazine.com/2011/10/25/create-perfect-emails-wordpress-website/ . They describe there how we can…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    @ memebugger: Haven't tried that plugin before. So can't tell you anything about the SPAM...…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    → Solution no. 2: Maybe we can avoid to use any plugin. I found out…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmmm, Jeff's plugin is one of the most important plugins and has over 685.000 downloads.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    @ WayneFusco: Which post of Jeff do you mean???

    10 months ago

  • Created a topic, Simple registration form for events, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Disable "Your Profile" page from loading for Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi miller.seth.c! Thanks for your answer & your adivces!!! I was seeing the soultion all…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Disable "Your Profile" page from loading for Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi miller.seth.c! I saw, which options do you mean & maybe you're right, but anyway:…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Disable "Your Profile" page from loading for Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! It's already three weeks ago that we posted our issues here. So someone…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! It's already three weeks ago that we posted our issues here. So someone…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Calendar feed seems to have stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! It's already two weeks ago that I posted my troubles. I'm quite sure,…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Using title of gallery as alttext of thumbnails?!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi w.bear!!! Thank you very much!!! You made my day!!! This solved all my headaches!!!…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Preferred timezone in Profile?!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Crandel! Thank you for your answer. I removed the field by deleting all the…

    11 months ago

  • Created a topic, Using title of gallery as alttext of thumbnails?!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Preferred timezone in Profile?!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Calendar feed seems to have stopped working, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Please roll back to 1.9 version as last stable version", on the site WordPress Support Forums:
    @ eevan79: Thanks again, but I didn't work. :/ I solved it by changing the…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Missing icons of Phantom Emoji", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, timwhitlock! One more suggestions: Isn't it possible to use also the Emoji, which Google…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Functions not working!", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Josh! Didn't forget about you. Thank you for your detailed answer. Now I got,…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Please roll back to 1.9 version as last stable version", on the site WordPress Support Forums:
    @ eevan79: Thanks again for your fast answer. I cleared cache and evrything, but I'm…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Password Strength Meter on Registerpage?!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Thanks to Brad Trivers we solved this issue already about a year ago.…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Custom E - Mail not working properly...", on the site WordPress Support Forums:
    @ crispossa: Glad to know, I'm not the only one suffering these issues. Let's hope,…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Please roll back to 1.9 version as last stable version", on the site WordPress Support Forums:
    @ eevan79: Unfortunately, the code you suggested didn't work. I'm using the iFeature - Theme…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Please roll back to 1.9 version as last stable version", on the site WordPress Support Forums:
    @ eevan79: Thank you for your advice. So I'll stay with 1.9.13, which is a…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Please roll back to 1.9 version as last stable version", on the site WordPress Support Forums:
    @ eevan79: I installed the NextGen - Gallery just this evening. I also had big…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Edit Post - Missing Text (blank textarea)", on the site WordPress Support Forums:
    I took your advice, shamratdewan, and did as you said. But I entered the text…

    11 months ago

  • Created a topic, Custom E - Mail not working properly..., on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Disable "Your Profile" page from loading for Admin", on the site WordPress Support Forums:
    Krissy, thank you for your question! I'd like to know exactly the same. Thanks in…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Edit Post - Missing Text (blank textarea)", on the site WordPress Support Forums:
    @ shamratdewan: Could I send you the code and you will have a look on…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Edit Post - Missing Text (blank textarea)", on the site WordPress Support Forums:
    @ shamratdewan: But it happens just with two pages - all the others work fine.

    11 months ago

  • Posted a reply to "Edit Post - Missing Text (blank textarea)", on the site WordPress Support Forums:
    Strangely, I realized that there doesn't appear a blank edit page, if I use Internet…

    11 months ago

  • Created a topic, Edit Post - Missing Text (blank textarea), on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "post preview in WordPress 3.6 still not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there! Coincidentally, I also solved that issue. I manually cleared my browser cache. That's…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Functions not working!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Josh! Thank you very much for your fast answer. Your advice (cleaning cache) solved…

    11 months ago

  • Created a topic, Missing icons of Phantom Emoji, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "post preview in WordPress 3.6 still not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there! Like mghachem I also have that issue: Preview of a page / an…

    11 months ago

  • Created a topic, Functions not working!, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Tabindex added in 6.2 and removed in 6.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    @ Jeff Farthing: I'm sorry, but you're NOT right at all. I tried different browsers…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Tabindex added in 6.2 and removed in 6.2.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hey there! I also would like to know why you, Jeff Farthing, removed the patch…

    2 years ago

  • Created a topic, Password Strength Meter on Registerpage?!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pie Register] Conflict with Theme My Login plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Hey cwjordan! Thanks for your answer!

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Pie Register] Conflict with Theme My Login plugin", on the site WordPress Support Forums:
    @ cwjordan: What did you modify exactly to get the password strength meter of Pie…

    2 years ago