WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

chiefbrody2001

Profile picture of chiefbrody2001
  • Member Since: November 2nd, 2009
  • Find me on:

  • Created a topic, If Reading Settings to Home Page, how to get WpTouch to display latest posts?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Stuck on creating zip archive...", on the site WordPress Support Forums:
    Just updated to latest version. It doesn't get stuck on creating zip anymore but I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Stuck on creating zip archive...", on the site WordPress Support Forums:
    I have updated the plugin to the new version and I'm currently testing it. So…

    2 years ago

  • Created a topic, Stuck on creating zip archive..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How To: Revert to the last version of W3TC", on the site WordPress Support Forums:
    I have tried the "simple" fix - "users need to switch minify to manual minify…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: w3 total cache] Thanks for messing up EVERYTHING", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, both the first update and bug fix update have managed to break my site.…

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry Johnny, they didn't go into specifics. The problem was fixed after the host sent…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    [SOLVED] After passing the buck my host finally revealed it was a problem at their…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    ...Yeah, I've tried it at home and at work and have asked friends to see…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you songdogtech. That's what I need really - reassurance that it is the host…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    Having completed most of the above steps the site is still running very slowly. ...I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    That might be the best option. Thanks for the help songdogtech. ...I have added the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    What's your hosting account? Shared Server? How many page views/day? Did you delete page/post revisons…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    ...the site will work fine one second and then stall and do nothing a few…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    No, I'm using one.com. I still haven't managed to figure it out yet. The Counterize…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    Is there any information I can provide so maybe someone could help me get to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    I noticed in through ftp access that in my files there are teh copies of…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress running slow - both site and admin", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for such detailed help but it hasn't seemed to improve the site's speed.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0.1 slow", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here. Don't know how to degrade to WordPress 3.0 and worried I'll mess…

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress running slow - both site and admin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] No images, no links", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved. Many thanks Jeff, all working fine now. Superb plugin.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] No images, no links", on the site WordPress Support Forums:
    EDITED: Resolved.

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] No images, no links", on the site WordPress Support Forums:
    ...you can see my failed attempt so far here: www.top10films.co.uk

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Frontpage-Slideshow] No images, no links", on the site WordPress Support Forums:
    Where do you place the custom fields? Is there an area in Frontpage settings or…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Frontpage-Slideshow] No images, no links, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago