WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ccpet

Profile picture of ccpet
  • Member Since: June 7th, 2012
  • Created a topic, Text in backend is all vertical, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    what's your list include?

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    If I could send you a gift I totally would!!!! You just made my day,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    And, I know you can't offer support, but maybe you could just answer a yes…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    And I did make a ticket yesterday, but no one had responded to me yet…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Well crap, I clicked update this morning to 2.6.2 and it still says 2.2.2....

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    By the way... you ROCK for being so communicative. I seriously appreciate the quick feedback.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, so I disabled that and am getting now this error: Fatal error: Class 'enda_woocommerce_bundlerate_shipping'…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    K, so this is what pops up when I turn it on in the code:…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    So, the problem is when I install the debug toolbar it vanishes when I go…

    1 year ago

  • Posted a reply to "blank woocommerce settings page after upgrade", on the site WordPress Support Forums:
    This is happenign to me, too. As an aside, has anyone been to woothemes.com ?…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Making the site private", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 years ago

  • Created a topic, Making the site private, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Duplicator] Not working in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, I thought this was the support ticket. Where else do I submit the problem?

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Duplicator] Not working in Chrome, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Fresh install into subdomain - redirecting to main login, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Want to create an almost identical shopping cart on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    So what would be the easiest way to do this? If I transfer the database…

    2 years ago

  • Created a topic, Want to create an almost identical shopping cart on subdomain, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Setting up a nearly identical installation on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    I did, and when I click the new site in there, it just goes to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Setting up a nearly identical installation on subdomain", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I added the network and second site, but when I click to get to…

    2 years ago

  • Created a topic, Setting up a nearly identical installation on subdomain, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flexi Pages Widget] Always adding created pages", on the site WordPress Support Forums:
    Nothing yet?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installed site before DNS propagated, now issues with redirect", on the site WordPress Support Forums:
    Seems like it was the "Registered Users" plugin. When I deactivated it, all is well.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Installed site before DNS propagated, now issues with redirect", on the site WordPress Support Forums:
    I can log in just fine. When I'm logged in I can see the site…

    2 years ago

  • Created a topic, Installed site before DNS propagated, now issues with redirect, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Flexi Pages Widget] Always adding created pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago