WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cbiagi

Profile picture of cbiagi
  • Member Since: August 29th, 2009
  • Created a topic, Customize the HTML output for Testimonials Widget via funtions.php filter?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it", on the site WordPress Support Forums:
    Awesome, thanks!

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) Where / how do I edit "testimonials_widget_testimonial_html"?", on the site WordPress Support Forums:
    What file do I need to edit? I opened testimonials-widget.php in Dreamweaver and searched for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, the update thing showed up (it wasn't available earlier.. weird). Updated premium to 1.11.2…

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it", on the site WordPress Support Forums:
    That was fast :-) I checked the Update page, but there's no update notification for…

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it", on the site WordPress Support Forums:
    Are you positive about having the latest versions of free and premium testimonials widget? I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "(premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it", on the site WordPress Support Forums:
    BTW, disregard the title being shown out of order on the single-testimonial view; that is…

    1 year ago

  • Created a topic, (premium) "Read More" link showing up on short testimonials that don't need it, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, (premium) Where / how do I edit "testimonials_widget_testimonial_html"?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Blog-in-Blog] Pagination (Previous / Next) not displaying as a link", on the site WordPress Support Forums:
    Whoops, here's the code: http://pastebin.com/BnqZXSMw

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Blog-in-Blog] Pagination (Previous / Next) not displaying as a link", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I had some other weird bugs with this plugin, so I had to drop…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Blog-in-Blog] Pagination (Previous / Next) not displaying as a link", on the site WordPress Support Forums:
    Update - as of this posting I have temporarily changed num=10 to num=100, so at…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Blog-in-Blog] Pagination (Previous / Next) not displaying as a link, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Display the child page's custom field on the parent page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Thumbnail Editor in IE8 not working", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having a similar problem. I get the spinning wheel, but if I scroll down,…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NGGallery] "Rendering Failed" on live site, but works fine on demo site", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I've figured this out. It was not a problem with NGG at all, it…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NGGallery] "Rendering Failed" on live site, but works fine on demo site, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Custom NGG template: Display a gallery's description IN the gallery page?", on the site WordPress Support Forums:
    I believe you should be able to put that tag anywhere between <?php if (!empty…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Custom NGG template: Display a gallery's description IN the gallery page?", on the site WordPress Support Forums:
    Confirming that Michael86's tag worked. Thanks! (and thank you for the great plugin, Alex!!)

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Stray Random Quotes] Backslashes", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using the current version (1.9.9) and still had this problem.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Show full image *next to* thumbnails instead of popup?", on the site WordPress Support Forums:
    I might be able to make this work, along with a custom NGG template: http://www.twospy.com/galleriffic/index.html…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGen Gallery] Show full image *next to* thumbnails instead of popup?", on the site WordPress Support Forums:
    The example site above isn't working right now, here's a similar example: http://www.berte.com/

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGen Gallery] Show full image *next to* thumbnails instead of popup?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Post Expirator] Feature request: ID or CLASS for the expiration date?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Post Expirator] Time Zone Out", on the site WordPress Support Forums:
    Having a similar problem. I set the expiration time on a test post as 00:30,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Stray Random Quotes] Backslashes", on the site WordPress Support Forums:
    Just posting to confirm that not2bug's workaround worked for me. THANKS!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Custom NGG template: Display a gallery's description IN the gallery page?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I'll give that a shot. Any idea why the tags are different, depending on…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Custom NGG template: Display a gallery's description IN the gallery page?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, How can I display <?php the_meta(); ?> inside a <p> instead of a <li>?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Manage Albums > Edit Album gets stuck loading", on the site WordPress Support Forums:
    I have solved this issue by doing the following: - Updated WP from 2.8.4 to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Nextgen Gallery and Multi-Level Navigation", on the site WordPress Support Forums:
    Is the gallery absolutely or relatively positioned, or contained in a div that is? You…

    5 years ago

  • Posted a reply to "nextGEN thumbnails without border", on the site WordPress Support Forums:
    You might have another CSS file that is applying the border to your images. I…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Manage Albums > Edit Album gets stuck loading, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SidePosts Widget] Links don't work when showing Post Excerpt", on the site WordPress Support Forums:
    I came here with the same question. However I'm using normal the_excerpt, not the Sideposts…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Show timed posts before they are published.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I should be more specific, I was referring to this solution: http://www.keithmillington.co.uk/wordpress/?p=22

    5 years ago

  • Posted a reply to "Show timed posts before they are published.", on the site WordPress Support Forums:
    Watersweb - this looks like a very elegant solution, I'm going to try it out…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Event Calendar 3] Is this plugin still in development?", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using WP 2.8.5 and tried using V 3.1.4 of Event Calendar. If I click…

    5 years ago

  • Posted a reply to "NGG Fix", on the site WordPress Support Forums:
    Tokonik, I looked at your site just now and it looks like you've got your…

    5 years ago

  • Posted a reply to "NGG Fix", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem; only shutterbox will work. I'll post here if I…

    5 years ago