WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Catalyx

Profile picture of Catalyx
  • Member Since: November 13th, 2013
  • Posted a reply to "Options Page error: You do not have sufficient permissions to access this page", on the site WordPress Support Forums:
    Issue resolved: deactivated plugins and restarted server Trouble source: unknown

    1 week ago

  • Created a topic, Which Countries does WordFence Premium Support for Two-Step Verification?, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Created a topic, Options Page error: You do not have sufficient permissions to access this page, on the site WordPress Support Forums

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Piwik and / or WP-Piwik Stopped Tracking", on the site WordPress Support Forums:
    @lkrnac, thanks for the tip. My problem may have been the Piwik installation, separate from…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Piwik and / or WP-Piwik Stopped Tracking", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. Yes, the tracking code is still present. The problem seems to have…

    5 months ago

  • Created a topic, Piwik and / or WP-Piwik Stopped Tracking, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Optin Revolution and Slow Public and Admin Pages, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Great Product & Great Support, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    @VenturaVan: your .htaccess file, when it's present, is most often at the root of your…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    @VenturaVan: you likely have customized your database name, user or password. GAE doesn't allow for…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    Good stuff. I believe the tutorial notes that GAE is just for production, at least…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    @OC2PS, to resolve the browser blank screen and the command line errors, I downgraded WP…

    8 months ago

  • Posted a reply to "“Error Establishing a Database Connection” on WordPress XAMPP Localhost for GAE", on the site WordPress Support Forums:
    @catacaustic Thank you for clarifying MySQL's syntax applied to WP. It appears that the App…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for responding. It seems that the GAE instructions have some inconsistencies. I got clarified…

    8 months ago

  • Posted a reply to "“Error Establishing a Database Connection” on WordPress XAMPP Localhost for GAE", on the site WordPress Support Forums:
    @Tara, many thanks for the reply and suggestions. I'm new to WP and Google App…

    8 months ago

  • Created a topic, “Error Establishing a Database Connection” on WordPress XAMPP Localhost for GAE, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Trouble running local WordPress in Google App Engine", on the site WordPress Support Forums:
    @OC2PS, It seems we've reached the same point where the initial WP page should display.…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, FYI, UPD worked Nov 21, as noted prior, it reported the same error…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    It may be one of the long list of plugins I have installed. I should…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, I received the email confirming the scheduled backup successfully completed and was delivered…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Though I hope it would, I don't think it does unless it's a service my…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, I emailed the requested details. Per the email, I haven't directly touched the…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Let's see, other plugins: -Akismet -Better WP Security -Black Studio TinyMCE Widget -Contact Form 7…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, I took a look at the cron and it doesn't seem to have…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40", on the site WordPress Support Forums:
    Hi David, Thanks for the prompt reply. I don't know when backups began "failing" because…

    8 months ago

  • Created a topic, Auto Backups Fail since Upgrade from v1.7.35 to v1.7.40, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, WPMU 3.7.1 Compatible?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago