WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

cartu73

Profile picture of cartu73
  • Member Since: February 18th, 2011
  • Created a topic, Gallery post with Fictive theme, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, My own social bookmarks, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, WordPress Landing Pages: istallation error, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Content formatting", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to your great support, problem is solved :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Problem with formula", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks to your great support, problem is solved :)

    2 months ago

  • Posted a reply to "Content formatting", on the site WordPress Support Forums:
    I use this but it doesn't work .tablepress-id-123 .column-2, .tablepress-id-123 .column-4 { text-align: center; }

    2 months ago

  • Created a topic, Problem with formula, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Content formatting, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Import file error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Wrong home page", on the site WordPress Support Forums:
    I solved by myself... without the selection of the main menu the page don't change...…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Wrong home page", on the site WordPress Support Forums:
    I shut down my cache plugin, but the result is the same. The home page…

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong home page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Wrong home page, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "My site is not visible!", on the site WordPress Support Forums:
    I already tried... in phpMyAdmin panel, I went to 'database'. There is already a database…

    10 months ago

  • Posted a reply to "My site is not visible!", on the site WordPress Support Forums:
    I had to reistall everything! :-( I was able to made a copy of both…

    10 months ago

  • Created a topic, My site is not visible!, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "How to set a sticky post?", on the site WordPress Support Forums:
    Fantastick... thanks a lot

    11 months ago

  • Created a topic, How to set a sticky post?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Redirect user not working.", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem, redirect doesn't work :-(

    2 years ago

  • Created a topic, Upgarde problem, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Delete the frame of thumb, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Sudfolder and community, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Twitter widget?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How can I insert video?", on the site WordPress Support Forums:
    I pasted the Youtbe link and the video has been embeded... so it works, but…

    3 years ago

  • Posted a reply to "How can I insert video?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, the pluin is on... but I have neither the plugin option on my bar…

    3 years ago

  • Created a topic, How can I insert video?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Word file upload dismiss, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multidomains?", on the site WordPress Support Forums:
    Done! The problem was that .htaccess file I created had .txt extension. THe correct file…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multidomains?", on the site WordPress Support Forums:
    I changed form subdomain to subdir, but the result is the same: http://www.worldchampionsclub.com/mp/ I'm not…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multidomains?", on the site WordPress Support Forums:
    :-( I have some problems... - I have a "Site Admin" instead "Superadmin" in my…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multidomains?", on the site WordPress Support Forums:
    No, that's ok! I see network admin in the top right of my dashboard. Please,…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Multidomains?", on the site WordPress Support Forums:
    I've done this modify: define('WP_ALLOW_MULTISITE', true); Waiting for wildcard activation from my webhost (now done),…

    4 years ago

  • Created a topic, Multidomains?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago