WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

carodani

Profile picture of carodani
  • Member Since: June 21st, 2013
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Universal Analytics not working", on the site WordPress Support Forums:
    Peter do you confirm your plugin does not generate what Google said it should be?…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Universal code changes bounce rate", on the site WordPress Support Forums:
    All in one SEO Pack plugin does many things not just analytics which is just…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Universal code changes bounce rate", on the site WordPress Support Forums:
    Hello wpsmort, thanks for your answer, I understand that the code could be just the…

    2 months ago

  • Created a topic, Universal code changes bounce rate, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Universal Analytics not working", on the site WordPress Support Forums:
    I wonder why activating the universal on the plugin I get the demographic but the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "View more link", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Kaser thanks for the answer and to point me out to the right line…

    2 months ago

  • Posted a reply to "View more link", on the site WordPress Support Forums:
    No one? Should I hardcode the link manually in the widget php?

    2 months ago

  • Created a topic, View more link, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Events Links Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Happy I am not alone... with the last version of the PRO plugin

    4 months ago

  • Posted a reply to "Album working but no thumbnails showing!", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for the useful reply, I deactivate one by one the plugins and found…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Album working but no thumbnails showing!", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately the problem is back, not even [raw] with or without the plugin solves the…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Album working but no thumbnails showing!", on the site WordPress Support Forums:
    I did a bit of troubleshooting myself, and I found a solution for my situation.…

    1 year ago

  • Created a topic, Album working but no thumbnails showing!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago