WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

carlitoergosum

Profile picture of carlitoergosum
  • Member Since: February 19th, 2008
  • Created a topic, TubePress stops working after upgrade to 2.1.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Wp-Cron keeps asking to be updated", on the site WordPress Support Forums:
    Errrr, I see that WP-CRON is obsolete above version 2.1 of WordPress. So I figure…

    4 years ago

  • Created a topic, Wp-Cron keeps asking to be updated, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Mobile Edition: Links don't work on Nokia E71", on the site WordPress Support Forums:
    Update: after a reload of the page on my mobile, the links DO work. I'd…

    4 years ago

  • Created a topic, WordPress Mobile Edition: Links don't work on Nokia E71, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, White admin screen of death after installing Custom Taxonomies plugin, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrading to 2.8.5", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, all fine and well, but the auto upgrade does NOT work. It used to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-DB-Backup] What is actually backed up", on the site WordPress Support Forums:
    Michael, Thanx for the pointer. Should have searched before asking :-) The instructions are clear.…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP-DB-Backup] What is actually backed up, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "RSS Widget not working since 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, it's all very weird. I had this problem too, and I tried to change…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Google AJAX Translation - Won't translate!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Okay, will do, if I decide to keep the themes... Thanks for your answer.…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Google AJAX Translation - Won't translate!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, There are some real cracks reading this forum, so I am going to dare…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fusion: Internet Explorer 7 error", on the site WordPress Support Forums:
    I have a status update: I upgraded WordPress to 2.8 (snazzy, very snazzy...) and all…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fusion: Internet Explorer 7 error", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I did it. I demolished all the widgets from the site and presto! It…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fusion: Internet Explorer 7 error", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, yeah, I get it. I have been playing with that already and will do…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Fusion: Internet Explorer 7 error", on the site WordPress Support Forums:
    Hello 11worth, I see what you mean. I only wished I could hack PHP code,…

    5 years ago

  • Created a topic, Fusion: Internet Explorer 7 error, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Created a topic, RSS error on homepage, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Install screen instead of login screen after update", on the site WordPress Support Forums:
    I found it. Turns out, that I missed to set the $table_prefix correctly in the…

    6 years ago

  • Created a topic, Install screen instead of login screen after update, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Backup plugin not working in 2.6.1", on the site WordPress Support Forums:
    All errors vanished like snow in the sun after I updated to WP 2.6.2 and…

    6 years ago

  • Created a topic, Backup plugin not working in 2.6.1, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Solve slow WP response in cron.php, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Spelling Checker English UK?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image uploader broken after upgrading to 2.6", on the site WordPress Support Forums:
    Jacktan, You should use the ENTIRE path: http://www.jacktan.org/wp-content ... Cheers

    6 years ago

  • Posted a reply to "All My Content Has Disappeared", on the site WordPress Support Forums:
    Man, I have the same problem. All my content has gone, of three 2.5.1 sites.…

    6 years ago

  • Created a topic, 2.5.1 upgrade: Beware of FTP client used for upload, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Slow performance due to cron.php fixed in 2.5.x?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Why is 2.5 Admin Panel So Dirt Slow?", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problems with a very slowly responding WP-site. After saving a post…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Site SUPERSLOW after posting", on the site WordPress Support Forums:
    This issue is solved, by reading the past posts on this properly (sorry for that)…

    6 years ago

  • Created a topic, Site SUPERSLOW after posting, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Cannot Post Images on 2.5 in IE", on the site WordPress Support Forums:
    Yep, I saw that too. But I don't know how to compile .JS files, so…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Downgrade from 2.5 to 2.3.3", on the site WordPress Support Forums:
    *Sigh*... I have no DB backup from before the upgrade, silly me. I thought I…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Downgrade from 2.5 to 2.3.3", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm yeah... It sounds dangerous, this suggestion of yours. I'll wait until someone answers, without…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload faulty", on the site WordPress Support Forums:
    I see that I made a little mistake in a path in a previous post…

    6 years ago

  • Created a topic, Downgrade from 2.5 to 2.3.3, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5, Can't upload images & it closes my browser", on the site WordPress Support Forums:
    I posted something on this issue in the feedback part of this forum: http://wordpress.org/support/topic/164744?replies=3

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload faulty", on the site WordPress Support Forums:
    I must add this information: I tested with: A new installation of Word Press 2.5…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Image Upload faulty", on the site WordPress Support Forums:
    A pointer, maybe: In another test I see that WP returns the wrong path in…

    6 years ago

  • Posted a reply to ""Publish" doesn't publish but saves only", on the site WordPress Support Forums:
    Aargh... I made a mistake, I think. The button DOES work properly. I tested it…

    6 years ago

  • Created a topic, "Publish" doesn't publish but saves only, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Image Upload faulty, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago