WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Fokkio

Profile picture of Fokkio
  • Member Since: June 14th, 2010
  • Posted a reply to "File upload and attachment not working", on the site WordPress Support Forums:
    Solved it myself... The code [file-300] wasn't filled in in the left Mail-column in the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "File upload and attachment not working", on the site WordPress Support Forums:
    Extra information: This is in the form: [file* file-300] This is in the message area:…

    4 months ago

  • Created a topic, File upload and attachment not working, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Update succesful now. The only difference was that during the first attempt I had the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    okay, thanks! :-)

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Please do not close this topic yet, I haven't had the time to try and…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    A little update: Today I first tried to update 4 other WP-sites (my own sites)…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    And after that update to WP 3.9? I will try that tomorrow and post the…

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Oh.. WP Super Cache I'm using too. That may be of importance.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Blank frontend and backend after update to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    I'm sorry Andrew. I hope this helps: What happened was a 404 error (if I…

    4 months ago

  • Created a topic, Blank frontend and backend after update to 3.9, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Enable Hide Backend & Google authenticator", on the site WordPress Support Forums:
    4.0.23 fixed it for me too. Thanks iThemes!

    4 months ago

  • Posted a reply to "Enable Hide Backend & Google authenticator", on the site WordPress Support Forums:
    The update didn't help for me.

    4 months ago

  • Posted a reply to "Not updating, unless I change number of items", on the site WordPress Support Forums:
    Not updating at all, by the way. Since March 28.

    5 months ago

  • Posted a reply to "Enable Hide Backend & Google authenticator", on the site WordPress Support Forums:
    4.0.19 ... not solved

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not updating, unless I change number of items", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after updating iThemes Security", on the site WordPress Support Forums:
    I use Apache

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after updating iThemes Security", on the site WordPress Support Forums:
    I can agree that it may be an iThemes Security problem, but it worked together…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after updating iThemes Security", on the site WordPress Support Forums:
    How does that help? We (at least I) want to hide the backend and use…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after updating iThemes Security", on the site WordPress Support Forums:
    Several setting. As you can read in this topic http://wordpress.org/support/topic/enable-hide-backend-google-authenticator probably the "Hide backend" option…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Not working after updating iThemes Security", on the site WordPress Support Forums:
    Waiting for a solution from either Google Authenticator or iThemes Security. At least both plugin-makers…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Enable Hide Backend & Google authenticator", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem!

    5 months ago

  • Created a topic, Not working after updating iThemes Security, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Possible to have a kml file plus Comprehensive Google Map Plugin markers, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "WordPress comments not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Putting wordpress as first doens't help for me.

    12 months ago

  • Posted a reply to "WordPress comments not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Brandon, Obviously there are more people with this problem. Isn't there a solution for…

    12 months ago

  • Posted a reply to "WordPress comments not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Brandon, It's this theme: http://www.dxthemes.com/themes/inspired-stylish-responsive-wordpress-theme/#tab-description It's a paid theme.

    1 year ago

  • Posted a reply to "WordPress comments not displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Correction: the comments section of the WordPress tab is displaying, but there is no space…

    1 year ago

  • Created a topic, WordPress comments not displaying, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Unable to verify that you are an admin user.", on the site WordPress Support Forums:
    My solution: I uninstalled the plugin.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Internal Server Error", on the site WordPress Support Forums:
    I think @mweichert is closer to what is causing the error. I have uninstalled nextgen…

    1 year ago

  • Created a topic, Internal Server Error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Star rating per image is not visible", on the site WordPress Support Forums:
    Me too :-)

    1 year ago

  • Posted a reply to "Star rating per image is not visible", on the site WordPress Support Forums:
    For me this is resolved by deactivating Nextgen gallery voting premium, downloading the new version…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Star rating per image is not visible", on the site WordPress Support Forums:
    I have sent you an email.

    1 year ago

  • Created a topic, Star rating per image is not visible, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    @haxxxton: Super! You're the best! :-) Thanks for helping me out here!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    @haxxxton Sorry, I think I got it (after reading better what you said). First thanks…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    No problem. I don't know where to put that last line in the code exactly.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    The link now opens in the same as well as in a new window :-)…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thanks for your quick reply Haxxxton! This is my website http://blog.fokkio.nl/ Links in the…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Comment URL In New Window", on the site WordPress Support Forums:
    @haxxxton: your solution is not working for me unfortunately. I'm using the Atahualpa theme with…

    1 year ago

  • Created a topic, No images, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Causes Warning in posts.php", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Synved!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ft/public_html/wp-incl", on the site WordPress Support Forums:
    They are working on a fix http://wordpress.org/extend/plugins/synved-shortcodes/

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp-incl", on the site WordPress Support Forums:
    I was wrong... It was the plugin http://wordpress.org/extend/plugins/synved-shortcodes/ causing the problems. Sorry.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Causes Warning in posts.php", on the site WordPress Support Forums:
    Identical here: disabling the plugin helps to get rid of the warnings. Hoping for an…

    2 years ago

  • Posted a reply to "fatale fout", on the site WordPress Support Forums:
    (Ik versta wel NL ;-) Can you access your website through FTP? Look here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-w3-total-cache-fatal-error-allowed-memory-size-exhausted?replies=18…

    2 years ago

  • Created a topic, Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .../wp-incl, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ft/public_html/wp-incl", on the site WordPress Support Forums:
    I think it will be fixed in an update, see http://core.trac.wordpress.org/ticket/22883 Hopefully patience is enough…

    2 years ago