WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

broofa

Profile picture of broofa
  • Member Since: August 14th, 2007
  • Posted a reply to "Automatic image url linking and size proposal in 2.9", on the site WordPress Support Forums:
    I've filed a bug about this issue here: http://core.trac.wordpress.org/ticket/12315 The workaround (until this fixed) is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.9 image insertion no longer allows url to off site resource", on the site WordPress Support Forums:
    For anyone who's interested, I've filed a bug about this issue here: http://core.trac.wordpress.org/ticket/12315#comment:1

    5 years ago

  • Created a new ticket, #12315, in Core Trac:
    "Link URL" on uploaded images does not update when saving a post

    5 years ago

  • Posted a reply to "WP 2.9 image insertion no longer allows url to off site resource", on the site WordPress Support Forums:
    === WORKAROUND === THE PROBLEM (as I experienced it): After inserting an image into a…

    5 years ago

  • Created a topic, Add support for site-specific css file?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, [RFE] Crazy Idea For Improving Action API and Overall Theme Usability, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Does not work with "Subscribe to Comments" plugin, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Subscribe to comments on iNove", on the site WordPress Support Forums:
    Is the problem you're having that the checkbox for "Notify me of followup comments via…

    6 years ago

  • Created a topic, Add author display to the template, please, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blank Page after Upgrade to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    I had the blank page problem. Re-applying the default theme fixed the problem. I think…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Everything blank? 2.7 upgrade...", on the site WordPress Support Forums:
    This seemed to be a problem with the theme I had installed. The problem went…

    6 years ago