WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bronw3n

Profile picture of bronw3n
  • Member Since: April 19th, 2011
  • Posted a reply to "huge memory hog", on the site WordPress Support Forums:
    I hear you, but I cannot find a conflict on my site with NGG. The…

    9 hours ago

  • Posted a reply to "huge memory hog", on the site WordPress Support Forums:
    my site is very very slow to load - there's nothing special about the site…

    10 hours ago

  • Created a topic, huge memory hog, on the site WordPress Support Forums

    5 days ago

  • Posted a reply to "Updating a Post removes it from the custom order", on the site WordPress Support Forums:
    Korvus - I have had that problem, but when I move the updated post back…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Updating a Post removes it from the custom order", on the site WordPress Support Forums:
    Faison - I tried your code fix too, and it didn't work for me either.…

    5 months ago

  • Created a topic, Excellent plugin!, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Show caption text instead of title in Fancybox for WordPress plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Jan - already looked there, thanks. damiroqaui - thanks! I will check it out!

    8 months ago

  • Posted a reply to "Show caption text instead of title in Fancybox for WordPress plugin", on the site WordPress Support Forums:
    damiroquai, I saw you removed the download link. Argh. Any word from the Fancybox folks?

    8 months ago

  • Posted a reply to "Descriptions as captions in Highslide lightbox effect", on the site WordPress Support Forums:
    I'm trying to get image descriptions to show up in fancybox (or ANY lightbox). I've…

    8 months ago

  • Created a topic, THANK YOU! This is brilliant!, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Logo not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    I added it to the custom CSS in the plugin's General Settings.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Logo not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    ok, got it. Had to add some extra CSS: #login h1 a { width:228px; height:146px;…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Logo not displaying properly", on the site WordPress Support Forums:
    I'm also having problems with this. I used custom CSS, but my image looks squashed.…

    12 months ago

  • Created a topic, text version - show "play" again after audio ends?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: WPtouch] Menu & widgets, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, feed missing author and date, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago