WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

briansaycocie

Profile picture of briansaycocie
  • Member Since: September 26th, 2012
  • Posted a reply to "jQuery qTip v1 breaking all things JS", on the site WordPress Support Forums:
    It was indeed the migrate script I was missing. Thanks Ross!

    1 month ago

  • Created a topic, jQuery qTip v1 breaking all things JS, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Posted a reply to "Install For Dummies", on the site WordPress Support Forums:
    @avgmatt Unfortunately, it won't work in your situation. For shared hosting, you only have full…

    6 months ago

  • Created a topic, Defect in Featured Image/Post Thumbnail, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "How to hide dashboard widget?", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind! Figured it out. According to the Dashboard Widgets API, you'll need to create a…

    6 months ago

  • Created a topic, How to hide dashboard widget?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    I tried replacing just the wp-includes folder with a new copy and that worked! Thank…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Also, switched my theme to twentytwelve, still not showing.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Disabled my plugins, issue is still there. Its missing the mceEditor element.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry for going back and forth... Anyways, here is the issue: After inspecting the markup,…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Actually nevermind... its displaying the text editor buttons only.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I think I found the issue. From this editor.min.css: .tmce-active .quicktags-toolbar { display: none;…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Also, its my client noticing it as well.

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    My fault... its not working in Firefox, I was looking at my local environment. Tested…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    @serpentskiss - I looked at it incognito, didn't work... @WPygoi - Weird... looks like its…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing", on the site WordPress Support Forums:
    The buttons in the visual editor.

    7 months ago

  • Created a topic, Upgraded to 3.8: Visual editor buttons not showing, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Something wrong with WYSIWYG editor visual 3.8", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. On my local environment, I can see the Visual Editor…

    7 months ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Event Organiser] Unable to import iCal calendar", on the site WordPress Support Forums:
    I went back and checked if my events were added and they were! minus the…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Event Organiser] Unable to import iCal calendar, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago