WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

brianrho

Profile picture of brianrho
  • Member Since: July 28th, 2009
  • Created a topic, Fatal Error, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Drop Down WordPress Menu", on the site WordPress Support Forums:
    OK - youre right - thanks for that!

    2 years ago

  • Created a topic, Drop Down WordPress Menu, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress SEO Tour, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Plugin not picking up Keyword/keyphrase", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I did. I eventually got it to work/recognise it be deleting the heading, re-typing…

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin not picking up Keyword/keyphrase, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feed", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry to answer your question it is all pages at the moment

    2 years ago

  • Posted a reply to "RSS Feed", on the site WordPress Support Forums:
    I am planning to have posts eventually. Just setting it all up at the moment.…

    2 years ago

  • Created a topic, RSS Feed, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] /feed showing up in my page URLS resulting in 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    Now 4 weeks...........?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header", on the site WordPress Support Forums:
    OK Thanks again!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header", on the site WordPress Support Forums:
    Actually Ive read the thread and I'm too thick to even understand that:) Cant I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Header", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Cr00zng!

    2 years ago

  • Created a topic, Header, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Google XML Sitemaps] Unsuccessful submission to Ask, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] /feed showing up in my page URLS resulting in 404 error", on the site WordPress Support Forums:
    This particular section of the support forum is laughingly referred to as a SUPPORT forum!!…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress SEO by Yoast] /feed showing up in my page URLS resulting in 404 error, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Importing Refinery files into WordPress, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Setting Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much esmi

    2 years ago

  • Posted a reply to "Setting Permalinks", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi I am working in Genesis. At present the Post Name as below is selected.The…

    2 years ago

  • Created a topic, Setting Permalinks, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi I have fixed the conflict! It was something in the Ultimate TinyMce plug-in.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Genesis. I dont think that could have been the only problem but maybe the plugin…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    It works! I have just heard a whisper that the Framework I am using is…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi, This is the answer I got. Ive told them to fix it fast....…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi, It has the same IP address and AS number. A new development. I received…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    And I am using the same Studiopress child theme.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I do and i have just checked it. The media uploader is working perfectly.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having trouble "uploading" images...anywhere in the site admin.", on the site WordPress Support Forums:
    No problem:-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi Do you think it could be Host service related? I mean hosting service?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate the fact that they are volunteers. This is the first time I have…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Oh boy. I cant afford to - so I guess i'll just have to join…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    I have performed the action - no difference. [No bumping. If it's that urgent, consider…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry - meant to add that the problem is still there.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi I have tried - deactivating all plugins - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Media uploader/inserter", on the site WordPress Support Forums:
    Glad someone else has the same problem (if you know what I mean:-) My problems…

    2 years ago

  • Created a topic, Media uploader/inserter, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having trouble "uploading" images...anywhere in the site admin.", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi I did not think 3 hours since the last post was impolite. But I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Having trouble "uploading" images...anywhere in the site admin.", on the site WordPress Support Forums:
    Im having a problem where all of a suddem my media uploader wont respond. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 3.0 problem: can't edit pages from Dashboard", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same problem and found that the All in One SEO plugin was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Cannot get Google Analytics plugins to work", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with the Google Analytics Plugin. Analytics keeps telling me that…

    4 years ago