WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

brianfreytag

Profile picture of brianfreytag
  • Member Since: June 14th, 2008
  • Waterford, MI
  • www.idontlikethisgame.com
  • Owner at I Don't Like This Game
  • Find me on:

Bio/Description

I’m a Web Developer, gadget guru, and gamer! I blog about the things that interest me, and I write custom code for WordPress and Drupal.

Interests

Web Development, Gaming, Movies

  • Posted a reply to "Anyone know why Social Media Widget was removed?", on the site WordPress Support Forums:
    @karenalenore - One thing you should check is if you're using any kind of caching…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Anyone know why Social Media Widget was removed?", on the site WordPress Support Forums:
    @annoyingmouse - I can't really comment on anything beyond what was said in my post.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] PHP Notice, Undefined Index: pinterest on line 66", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to make it clear that I have not been the maintainer of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Anyone know why Social Media Widget was removed?", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to make it clear that I have not been the maintainer of…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Bible.com search query broken", on the site WordPress Support Forums:
    Note that I resolved my issue by changing line 21 of sites.php to: $vl_sites["Bible.com"] =…

    1 year ago

  • Created a topic, Bible.com search query broken, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] About.me & Clippings.me", on the site WordPress Support Forums:
    I appreciate everything you did for the widget, Ken. You definitely increased interest and brought…

    2 years ago

  • Committed [653208] to Plugins Trac:
    Updating widget to initiate change in ownership.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email link not working", on the site WordPress Support Forums:
    To demonstrate this, if you don't use tools like Firebug, or Chrome Developer tools or…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email link not working", on the site WordPress Support Forums:
    But I can tell what your problem is going to be. Under your Search Store…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email link not working", on the site WordPress Support Forums:
    Can you please re-active the e-mail icon so I can take a look?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Desperately need 24 px button option!", on the site WordPress Support Forums:
    You can just use CSS to resize the 32px icons to 24px quite easily. This…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] 24px icon size", on the site WordPress Support Forums:
    You can just use CSS to resize the 32px icons to 24px quite easily. This…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How add a social button ?", on the site WordPress Support Forums:
    You can use the custom icon fields for this. View the FAQ page for more…

    2 years ago

  • Posted a reply to "img tags for icons use invalid width and height attribute", on the site WordPress Support Forums:
    This has been resolved in version 2.9.6.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Pease make iTunes logo transparent", on the site WordPress Support Forums:
    I assure you, it is a transparent png. There may be a CSS issue with…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Email and RSS not functioning", on the site WordPress Support Forums:
    Sounds like you're using Chrome and you don't have desktop e-mail set up correctly. Chrome…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Specifying image dimensions in the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You're right. I'm the worst developer ever :( This is fixed in 2.9.6. Note: I'm…

    2 years ago

  • Committed [651021] to Plugins Trac:
    Updated a couple icons and some bug fixes.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Custom Order for Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    This is all well and good, however, these aren't random. They are in order by…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mailto link not working", on the site WordPress Support Forums:
    get rid of the mailto:

    2 years ago

  • Posted a reply to "Icon Updates", on the site WordPress Support Forums:
    Appreciate it dawg ;)

    2 years ago

  • Posted a reply to "No icons or URL in footer", on the site WordPress Support Forums:
    Are you attempting to use the custom icon functionality?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Icon Updates", on the site WordPress Support Forums:
    I am aware of this. I plan on working on updating the Twitter and the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] About.me & Clippings.me", on the site WordPress Support Forums:
    I will look into these Ken. Thanks again for including me in your article. Been…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Specifying image dimensions in the plugin", on the site WordPress Support Forums:
    This is resolved in 2.9.5 by default.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Custom Order for Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    Not currently, but I am looking in to a solution for this. No timeframe for…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Position of Graphics", on the site WordPress Support Forums:
    You'll have to add some margin or some padding to the entire SMW widget. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Mailto link not working", on the site WordPress Support Forums:
    mailto:youremail@domain.com This should work for you.

    2 years ago

  • Posted a reply to "No icons or URL in footer", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have caching plugins? If so, please clear those.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Bug in Friendfeed code", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved in 2.9.5. Please update and if it's working properly for you, please update this…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Small featured request: Margin-left when right-aligned?", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved in 2.9.5. Please update and set this topic to resolved if it is :)…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Specify image sizes", on the site WordPress Support Forums:
    Resolved in 2.9.5

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] PHP Notice, Undefined Index: pinterest on line 66", on the site WordPress Support Forums:
    I pushed out 2.9.5 which fixes the mislabeled comment. As for the index issue, i…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    Ohh I understand. Well, good luck with that. Sorry I couldn't be more help. When…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    And please upgrade to 2.9.5 for some pretty important bug fixes (though it doesn't appear…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    For what it's worth, I think the header "Social Networks" looks really great. To be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    yeeaaahhh.. I'm not sure that's going to work since the header is outside of your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    That all depends on your theme. The widget uses your theme's widget header formatting. Do…

    2 years ago

  • Committed [632092] to Plugins Trac:
    Bugfixes and minor tweaks

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] RSS link triggers download in Chrome", on the site WordPress Support Forums:
    This is not a bug. This is a "feature" of Chrome + WordPress. Chrome does…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] How Can I open Social Links in a new window?", on the site WordPress Support Forums:
    There is an option in the control panel to open the links in a new…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Remove Header", on the site WordPress Support Forums:
    You can use CSS and say display: none; on the widget header.

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] [SOLVED] Load CSS/Images from mapped domain", on the site WordPress Support Forums:
    You could easily resolve this by defining your WP_CONTENT_URL for each site. Maybe in your…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] PHP Notice, Undefined Index: pinterest on line 66", on the site WordPress Support Forums:
    Can you guys do me a favor and go into your widget configuration, don't make…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Small featured request: Margin-left when right-aligned?", on the site WordPress Support Forums:
    You're absolutely right. I can see this issue this can cause. I will look into…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] PHP Notice, Undefined Index: pinterest on line 66", on the site WordPress Support Forums:
    I'm gonna be honest.. I probably screwed something up with the pinterest one. It had…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Social Media Widget] Specify image sizes", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, but I have no plans on moving the project outside of here. I want…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Media Widget - Links not working", on the site WordPress Support Forums:
    cclaybaker: If you have any caching plugins, please clear it. If I go to any…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Social Media Widget - Links not working", on the site WordPress Support Forums:
    You have the : after http// Change it to http:// and you'll be good.

    2 years ago