WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

brettbum

Profile picture of brettbum
  • Member Since: April 25th, 2007
  • Posted a reply to "How do you define web hooks for this plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Carlo!

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Skip image not working", on the site WordPress Support Forums:
    I too am seeing similar behavior. I have 20.525 images in the index regardless of…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "error in module.metaboxes line 973", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks David. I thought I might have known you. I recognized your name, but couldn't…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "error in module.metaboxes line 973", on the site WordPress Support Forums:
    On a separate note, when I went into the Logs tab, I could see that…

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "error in module.metaboxes line 973", on the site WordPress Support Forums:
    response from Health Check (running 5.4.29 so that's not the issue, we are definitely greater…

    4 weeks ago

  • Created a topic, error in module.metaboxes line 973, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "500 errors on Page to post conversion", on the site WordPress Support Forums:
    no worries, although I assume you meant wordpress 3.9.1 not 3.7.1? I was just giving…

    1 month ago

  • Posted a reply to "great idea not working with 3.9.1", on the site WordPress Support Forums:
    could be that it is missing the Inactive Sidebar (Not Used) groups? (the inactive sidebars…

    2 months ago

  • Created a topic, great idea not working with 3.9.1, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Excluded posts do not stay excluded (saving not holding), on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Maximum width of the thumbnail field rewrites to default 150px after save", on the site WordPress Support Forums:
    As a workaround, I unchecked the box for the default settings. I copied the CSS…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Maximum width of the thumbnail field rewrites to default 150px after save", on the site WordPress Support Forums:
    Understand. I think the misunderstanding about what overwrites what, plus maybe a little css conflict…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Spectacular failure", on the site WordPress Support Forums:
    see http://wordpress.org/support/topic/illegal-string-offset-php-54?replies=13

    3 months ago

  • Created a topic, Spectacular failure, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Display player bottom of excerpt but top of post?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Maximum width of the thumbnail field rewrites to default 150px after save", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I do. Does that cause other settings to revert back / not to save?

    3 months ago

  • Created a topic, Maximum width of the thumbnail field rewrites to default 150px after save, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Very Helpful support, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seems to require that WP Admin must be open in a tab?", on the site WordPress Support Forums:
    There are hundreds more articles and I have not limited them via the settings. The…

    3 months ago

  • Created a topic, Looks great, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Seems to require that WP Admin must be open in a tab?", on the site WordPress Support Forums:
    update, the second tweet (after the timer counted down) resulted in an error Error for…

    3 months ago

  • Created a topic, It was limping along, but I had to put it out of its misery, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Seems to require that WP Admin must be open in a tab?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, 500 errors on Page to post conversion, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Icons not displayed, Navigation Label is shown insted", on the site WordPress Support Forums:
    Just a note, it works fine for me with genesis 2.02 and wp 3.9.1 on…

    4 months ago

  • Created a topic, How do you define web hooks for this plugin?, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Solid and reliable plugin!, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Media Library Files not importing", on the site WordPress Support Forums:
    Did some further troubleshooting, and the images/files ARE successfully loading into the server. They are…

    5 months ago

  • Created a topic, Media Library Files not importing, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Category link shows no posts", on the site WordPress Support Forums:
    Ran repair on those tables in phpmyadmin. That seemed to fix things, although it did…

    5 months ago

  • Posted a reply to "Category link shows no posts", on the site WordPress Support Forums:
    Seeing the same issue today on a site running wordpress 3.8.1 and genesis framework 2.0.2…

    5 months ago

  • Created a topic, Breaks the feed on my site, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, subscription options not styled in from browsers, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    had to create a temporary new homepage to keep things running (one that does not…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    deactivated page layout and that fixed the fatal error, but pages will still not load…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    Tried buying the pro version (minimax) and that triggered a fatal error as soon as…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    Quick follow up. I just tried updating to 1.3.9 That causes the entire site to…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Shaon, I commented out this line // commented out to turn off cache --->…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, that would explain it. Is there a way I can manually disable the cache…

    6 months ago

  • Created a topic, Recent Blog Posts do not load in widget unless page is saved again, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Testimonials fm shortcode stop rotating after 2-3 testimonials, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    actually, might have to start a new ticket? I'm currently running 2.18.2 now

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    I couldn't find that rc on github any longer. I'm seeing a new issue on…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    After updating to the latest plugin version 3.8.1, both the css workaround that Chris Dillon…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    It's been running a lot faster the last couple days. Last week it was a…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    - bxslider is running, you can see it load for example by running the site…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    @Chris Dillon I missed @ajmcfadyen 's suggestion earlier. I haven't tried it yet. At the…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    After commenting out the CSS workaround, here are The next two things I tried 1.)…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    Quick note, the css change does hide the stacking issue a bit. I just added…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Testimonials Stacking on first load", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried 2014 on a copy of the site at http://courvo.staging.wpengine.com I still see…

    6 months ago