WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bocajuniors

Profile picture of bocajuniors
  • Member Since: September 16th, 2004
  • Posted a reply to "Admin slow", on the site WordPress Support Forums:
    I've had the exact same problem. Using New Relic (a web application performance app) I…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Video Embed worked on Chrome / iOS. Not Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    Since upgrading to 3.6, which is when it was integrated in Core I believe, or…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Video Embed worked on Chrome / iOS. Not Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    I removed the plugin since MediaElement is part of Core now. The Flash fallback in…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Video Embed worked on Chrome / iOS. Not Firefox or IE", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem. The MediaElement plugin did Flash fallback in Firefox perfectly.…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Copy - Paste issue due to change in ShareThis plugin", on the site WordPress Support Forums:
    A client noticed this as well on their site today. Unbelievably annoying. Setting the doNotCopy:true…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: More Fields] version 2.1 | bugs & tips", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto mrzerog's exact problem. The solution of downgrading worked for me as well.

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Analytics360] Call to undefined method WP_Http::_getTransport()", on the site WordPress Support Forums:
    Temp fix works for me also, though Site Traffic is blank as well.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Analytics360 don't seems to work after upgrade to wordpress 3.2", on the site WordPress Support Forums:
    See a temp fix of the plugin here: http://wordpress.org/support/topic/plugin-analytics360-call-to-undefined-method-wp_http_gettransport?replies=5#post-2210840 Surprised MailChimp didn't have this fixed…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Contact Form 7] Trouble with analytics tracking", on the site WordPress Support Forums:
    Ditto here. Email sends fine, but the AJAX confirmation for the web site visitor does…

    4 years ago

  • Posted a reply to "uploading images to new folders", on the site WordPress Support Forums:
    Would love to see this too!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Display posts in two categories", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks so much for the help. If you (or anyone!) has an idea of what…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Display posts in two categories", on the site WordPress Support Forums:
    Any idea where in the WP code it does an "OR" rather than an "AND"…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Display posts in two categories", on the site WordPress Support Forums:
    I am also looking for a way to do this. Frustrating!

    7 years ago

  • Posted a reply to "i got rid of raquo in title tag but now there is space", on the site WordPress Support Forums:
    I used ardamis fix, with one difference: instead of completely eliminating the $sep variable, I…

    8 years ago

  • Posted a reply to "1.5 Help: Logout gives me blank page", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. Unable to logout. 1.5 w/ Authimage installed.

    9 years ago