WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bluebeetle

Profile picture of bluebeetle
  • Member Since: September 11th, 2004
  • Posted a reply to "PHP has encountered an Access Violation", on the site WordPress Support Forums:
    I may have fixed it by changing this vaule in php.ini: max_execution_time = 120

    7 years ago

  • Created a topic, PHP has encountered an Access Violation, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded PHP - blog no longer working - Help!", on the site WordPress Support Forums:
    Got it, nevermind.

    7 years ago

  • Created a topic, Upgraded PHP - blog no longer working - Help!, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    That worked. Thanks!

    8 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    Nope, still does the same thing. Sorry about the bump.

    8 years ago

  • Posted a reply to "Changes not being saved", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone?

    8 years ago

  • Created a topic, Changes not being saved, on the site WordPress Support Forums

    8 years ago

  • Posted a reply to "Next/Previous not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, did you ever find a solution to this problem? I'm having the same thing…

    8 years ago

  • Posted a reply to "Trouble connecting to database on different server", on the site WordPress Support Forums:
    Any ideas as to what it might be??

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trouble connecting to database on different server", on the site WordPress Support Forums:
    They are boxes under my total control. I know that I didn't change anything. I…

    9 years ago

  • Created a topic, Trouble connecting to database on different server, on the site WordPress Support Forums

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Missing on Archive Pages", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry I didn't see those.

    9 years ago

  • Posted a reply to "Links Missing on Archive Pages", on the site WordPress Support Forums:
    I did do a search for this so if someone has already posted about this…

    9 years ago

  • Posted a reply to "AppServ and WP", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I figured it out. It was a problem in the Apache config file.

    9 years ago

  • Posted a reply to "AppServ and WP", on the site WordPress Support Forums:
    Nevermind, I figured it out. It was a problem in the Apache config file.

    9 years ago

  • Posted a reply to "AppServ and WP", on the site WordPress Support Forums:
    I have kind of a weird problem. I've installed WP using AppServ on a local…

    9 years ago

  • Posted a reply to "AppServ and WP", on the site WordPress Support Forums:
    I have kind of a weird problem. I've installed WP using AppServ on a local…

    9 years ago

  • Posted a reply to "adding rs feeds", on the site WordPress Support Forums:
    The "shaynes" is just his profile name on Digg.com. You need to change that to…

    9 years ago

  • Posted a reply to "w.bloggar and WP", on the site WordPress Support Forums:
    I know this has been posted here before but I haven't found anything that has…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Can't login after MT import", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks codergurl, that worked! =o)

    10 years ago

  • Posted a reply to "Can't login after MT import", on the site WordPress Support Forums:
    I installed WordPress on my server and then imported all of my MT entries. I…

    10 years ago