WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

blakkjakk

Profile picture of blakkjakk
  • Member Since: July 8th, 2007
  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] NextGen gallery and amazon cloudspace/S3", on the site WordPress Support Forums:
    <bump>I'd like to know the answer to that as well.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Incoming Links on Dashboard stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    You didn't do anything wrong. WP did. I am clear as to whether it was…

    5 years ago

  • Posted a reply to "No Access to Akismet Spam Queue", on the site WordPress Support Forums:
    Your related post link is dead. I see copying and pasting the correct URL works…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] error message: WARNING! is writable.Please make it readonly", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting. My 755 permissions was set to user: apache / group: apache. The warning goes…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP Super Cache] error message: WARNING! is writable.Please make it readonly", on the site WordPress Support Forums:
    Cool. Thought I was going crazy. I went to root even to check it out…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Images do not line up properly in gallery mode", on the site WordPress Support Forums:
    Do you mean that there is no 20 image on this page (lower right corner)?…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Cant install Nextgen: "gallery tab" not showing up in menu", on the site WordPress Support Forums:
    If need to build gallery pages. You can do that under Gallery and use the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Why Gray Gravatar instead of default blue Gravatar with Gravatar symbol?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I ended up doing the brute force thing as well. I modeled it after…

    6 years ago

  • Created a topic, Why Gray Gravatar instead of default blue Gravatar with Gravatar symbol?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress.com Stats]", on the site WordPress Support Forums:
    (SOLVED) I noticed the new posts were tracking right. So I went to the Manage…

    6 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress.com Stats], on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP-Supercache Blocks NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    Just a follow up. I solved this problem. Not sure exactly what was wrong but…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: All in One SEO Pack] All-In-One-SEO Pack REDUCED my traffic", on the site WordPress Support Forums:
    Strange. I never had a negative impact from this plugin as soon as Google started…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Stuck in Maintenance Mode...", on the site WordPress Support Forums:
    LOL, glade to know I'm not alone. It got me too. I didn't remove the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP-Supercache Blocks NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I still have not found a solution for this. Right now I am running Supercache…

    6 years ago

  • Posted a reply to "WP-Supercache Blocks NexGen Gallery", on the site WordPress Support Forums:
    I am hoping this is something that can be fixed with a mod rewrite rule…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Great + Suggestions", on the site WordPress Support Forums:
    Well I ended up getting it to work on 644 but I had to change…

    7 years ago

  • Posted a reply to "wp-cache I've few noob questions :)", on the site WordPress Support Forums:
    I don't know the answer to your first two questions but that is normal WP-Cache…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Serving cached static html pages with LightTPD or NGINX?", on the site WordPress Support Forums:
    Actually the Nginx vs LiteSpeed test ironically made the case for Apache(FASTCGI) over both of…

    7 years ago

  • Posted a reply to "High Traffic WP Blogs", on the site WordPress Support Forums:
    One question, when you used eAccelerator did you just install it or did you also…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Super Cache working fine, but install required wp-content chmod 777", on the site WordPress Support Forums:
    Ateam, some of us our noobs from shared hosting. I think you should specific that…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Great + Suggestions", on the site WordPress Support Forums:
    I just moved to a VPS and I have the same problem. If I try…

    7 years ago

  • Posted a reply to "WordPress.org and .com should drop LiteSpeed, adopt Lighty or NGINX", on the site WordPress Support Forums:
    The Standard additon of Litespeed is free.

    7 years ago

  • Posted a reply to "High Traffic WP Blogs", on the site WordPress Support Forums:
    Bump. I am wondering the same thing. Does it make and does eAccelerator play nice…

    7 years ago

  • Created a topic, WP-Supercache Blocks NexGen Gallery, on the site WordPress Support Forums

    7 years ago

  • Posted a reply to "WARNING! NextGen Gallery Plugin", on the site WordPress Support Forums:
    This thread should be deleted as it is pointless. Openlycreative, you should be ashamed for…

    7 years ago

  • Posted a reply to "comments dont work", on the site WordPress Support Forums:
    Wack. Overnight it fixed itself. I am guessing either something happened on the hosting company…

    7 years ago

  • Posted a reply to "comments dont work", on the site WordPress Support Forums:
    Ok it is definitely something on a DNS / URL level because I just checked…

    7 years ago

  • Posted a reply to "comments dont work", on the site WordPress Support Forums:
    Hhhmm. I guess so the reason I mentioned it, was that it was only the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "comments dont work", on the site WordPress Support Forums:
    I am at a loss. This just started happening to me and none of the…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Change default email -->wordpress@mydomain.com to....", on the site WordPress Support Forums:
    Nice find. Thanks!

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    You're a digital pimp! It not only works but after reading the part about no…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok still no email reply so it instead of struggle with a dead plugin I…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    I emailed the author about 3 or 4 days ago but no response so far.…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed the missing index.php by adding it to the URL under options for my…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable/Stumbleupon problem", on the site WordPress Support Forums:
    I have similar but slight variation on the same problem. Mine comes up as The…

    7 years ago

  • Posted a reply to "Sociable Plugin not working", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same carmen101 and others. Just upgrade to WP 2.2.1. Strangely I…

    7 years ago