WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

blake9825

Profile picture of blake9825
  • Member Since: March 10th, 2011
  • Created a topic, What to selections to make for image search and replace, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for letting me know. I will definitely give it a try.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error.", on the site WordPress Support Forums:
    I was trying some other trouble shooting and fixed the problem. For some reason when…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error.", on the site WordPress Support Forums:
    I tried adding: <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME}…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error.", on the site WordPress Support Forums:
    It did not tell me that. I will read through the link you posted and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error.", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the response. I found that when the permalinks are set to default it…

    2 years ago

  • Created a topic, Updated to 3.5 and all pages are getting a 404 error., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Site map constantly pending in Google Webmasters", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the fast response. Once I submitted the sitemap rather than the directory it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress SEO by Yoast] Site map constantly pending in Google Webmasters", on the site WordPress Support Forums:
    I actually ran into this exact same issue with my site but it was also…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Fast Secure Contact Form] How to make form display Horizontally, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Plugin for expandable tabular text, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Move from subdomain to root domain in subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    That is what I keep trying to work though now, I may just have to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Move from subdomain to root domain in subfolder", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that also add to config define('WP_HOME','http://example.com'); define('WP_SITEURL','http://example.com'); did not work I believe because…

    3 years ago

  • Created a topic, Move from subdomain to root domain in subfolder, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Moving WordPress from Subdomain to Subdirectory", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I have it in the correct folder and did change the names. The only…

    3 years ago

  • Created a topic, Moving WordPress from Subdomain to Subdirectory, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Fast Secure Contact Form] How to keep Error's from shifting form down, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "HTML will not work in sidebar", on the site WordPress Support Forums:
    It worked. I really appreciate the help.

    3 years ago

  • Created a topic, HTML will not work in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Boldy sidebar not working with Fast Secure Contact Form, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality", on the site WordPress Support Forums:
    It worked, thank you very much you just saved me a huge headache.

    3 years ago

  • Posted a reply to "2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality", on the site WordPress Support Forums:
    I really do appreciate all the help. Im not sure how to AddType x-mapp-php5 .php…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality", on the site WordPress Support Forums:
    I set up through 1and1 and MySQL Configuration says that there is 100 MB of…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality", on the site WordPress Support Forums:
    When I attempt to click "install now" for a theme or plugin it take me…

    3 years ago

  • Posted a reply to "2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I initially tried that version and ran into the same issues. I am installing…

    3 years ago

  • Created a topic, 2010 Weaver 1.5.4 is installed but has no functionality, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, Plugins will not let me change settings and will not auto install, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago