WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bjartmar

Profile picture of bjartmar
  • Member Since: April 12th, 2008
  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Resize Gallery Title", on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand why this isn't working. I think my theme's h4 is overwriting the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Resize Gallery Title", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your answer mikeg9999. I haven't launched the site online yet so I can't…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Resize Gallery Title, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Necessary CHMOD for uploading?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Facebook plugin error.", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, I'm using Facebook for WordPress 1.02

    2 years ago

  • Created a topic, Facebook plugin error., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Insert Code in Widget Area.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using: Ajax Event Calendar I have created 3 events on the Calendar. To display…

    2 years ago

  • Created a topic, Insert Code in Widget Area., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, CHMOD for uploading, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Make folders writable for WordPress, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Ads on my page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Use phpBB3 header and footer?", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone who can shed some light on this one? Thanks.

    5 years ago

  • Created a topic, Use phpBB3 header and footer?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Links are bad...", on the site WordPress Support Forums:
    I did try that before. But it didn't work. Now I checked the .htaccess in…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Links are bad...", on the site WordPress Support Forums:
    I removed all of wp's content/tables in mysql. Tried to reinstall and the links are…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Links are bad...", on the site WordPress Support Forums:
    That is the solution for why I can't remove the blog entirely? And how I…

    6 years ago

  • Created a topic, Links are bad..., on the site WordPress Support Forums

    6 years ago