WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

birdie breeze

Profile picture of birdie breeze
  • Member Since: June 21st, 2010
  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Cool...mines back to normal too - it was a .htaccess issue ! This is how…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    So to recap I upgraded to 3.3.1 from 3.3.0 and developed a memory issue w/…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    and we did all that that the mod suggests at first re: plugins, change the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    Ah, my other site http://www.birdiebreeze.com developed the same redirect looping issue as birdiepix. However.... I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    .htaccess from my birdiepix site http://www.birdiebreeze.com/birdiepix This is the plain one from nov 25th 2010…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    here is the .htaccess from my public_html file (w/out backticks) #RewriteEngine off <IfModule mod_suphp.c> suPHP_ConfigPath…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kevin I'll copy and paste my .htaccess info here. There is a a blank…

    2 years ago

  • Posted a reply to "redirect loop on wp-login.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mustafa There should be a tech coming by here to address this - you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kevin I'm going to move my discussion over to the thread I started a…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Kevin, your advice seems to apply to my case.

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I agree it was likely one of the techs, that was working on it…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I have been rooting around, and another person posted a new thread a few…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    This is becoming more and more of an issue for peeps who upgraded. There needs…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    it would be great if someone would contact hosts that provide a lot of WP…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    There may be a place you can enable "see hidden files" I'm with Hostgator and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    I had the same error when I changed my .htaccess file but there must be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Self-hosted blog admin login redirects to wordpress.org", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem and also it reverted to a WP theme I wasn't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access my site", on the site WordPress Support Forums:
    http://wordpress.org/support/topic/redirect-loop-on-wp-loginphp?replies=1

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can't access my site", on the site WordPress Support Forums:
    I have the exact same problem. What version of WP are you running? What is…

    2 years ago

  • Created a topic, redirect loop on wp-login.php, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, username and password/wp-config.php file/reinstall issue, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0.1 Earthlink 5.0.2 PHP", on the site WordPress Support Forums:
    Well, Earthlink is planning on upgrading servers to 5.2 and are in testing mode. I…

    4 years ago

  • Posted a reply to "3.0.1 Earthlink 5.0.2 PHP", on the site WordPress Support Forums:
    Oh it's 5.0.5 PHP Yes, I started that ticket at earthlink re: the issue on…

    4 years ago

  • Created a topic, 3.0.1 Earthlink 5.0.2 PHP, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    all fixed new posts up at http://www.birdiebreeze.com/birdiepix :-)

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks Nacin !!!

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgraded to 3.0 -- Observing Weird Problems", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Yes....it's been post-new.php here and I have 2 blogs on different earthlink accounts and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    post.php as seen on earthlink http://pastebin.com/zLb4rBF7

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    post-new.php as seen on earthlink server http://pastebin.com/sxWYLGpE

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    This is what my post.php file looks like.... [Code moderated as per the Forum Rules.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jbnla Earthlink has access to my file manager, databases, et al. They are aware…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    There are others besides the 2 of us with earthlink accounts and the same exact…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    bump ! Still havent heard back from earthlink

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    I am still waiting to hear from them. Please call Earthlink webhosting support and explain…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post-new.php is blank for both new posts and new pages in 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Hi I have the same issue, tried everything Arnstein did, and have a trouble ticket…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    hi esmi and arnstein, There is a trouble ticket at earthlink on this issue. There…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Anybody On Why I Can't Post After Upgrading to 3.0?", on the site WordPress Support Forums:
    clear your browser cache

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    yes ! I ftp'd the memory-bump into my content/plugins folder did a reinstall that didnt…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Also it does it on 2 different blogs both on the same host (earthlink) and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I deactivated them before doing an automatic re-install of 3.0 This DID resolve the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Add new page http://www.birdiebreeze.com/birdiepix/wp-admin/post-new.php?post_type=page Leads to a white screen, too. Can anyone see anything whacky…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    I can also edit existing posts... it is clearly only related to wp-admin/post-new.php as long…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    I reset the plugins folder also checked the screen options menu on the dash -…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Can not add new posts with 3.0", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, I wish that was my problem !! I have quickpress and all the rest…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    re-uploading the wp-admin and wp-includes files didnt fix it :-( I was hopeful. I don't…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    -deactivated all plugins -reinstalled 3.0 - automatic - tried default theme - plugins all work…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Quickpress and add post - not loading", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I am unable to add any new pages. So, cannot create any posts or…

    4 years ago

  • Created a topic, Quickpress and add post - not loading, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago