WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

BillyAtStudioPretty

Profile picture of BillyAtStudioPretty
  • Member Since: October 25th, 2012
  • Posted a reply to "Twitter button wont go away", on the site WordPress Support Forums:
    can you supply a link to the site with the problem? Otherwise there is no…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Footer Space", on the site WordPress Support Forums:
    I had this problem too. You can fix it with css: .social-ring + div {…

    1 year ago

  • Posted a reply to "customizing custom fields", on the site WordPress Support Forums:
    I solved this myself by poking around in wp-admin/includes/media.php function my_image_attachment_fields_to_edit($form_fields, $post) { $pte =…

    1 year ago

  • Created a topic, customizing custom fields, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "FB.getLoginStatus() called before calling FB.init()", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, and I am now running the site on an online staging server @ http://65.39.128.45/~apretty

    1 year ago

  • Posted a reply to "FB.getLoginStatus() called before calling FB.init()", on the site WordPress Support Forums:
    Also, I am finding that add_footer_js() is being called twice, so each script is put…

    1 year ago

  • Created a topic, FB.getLoginStatus() called before calling FB.init(), on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "SR - FB Like not shown on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    @alchymyth Ok, sorry. Okay.jpg

    1 year ago

  • Posted a reply to "SR - FB Like not shown on Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    @niccolo_tapparo I am having a similar problem, cause by facebook's all.js returning this to the…

    1 year ago

  • Created a topic, Export / site change??, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, orderby => 'title' not working., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Loading all content for zero load time !Help!", on the site WordPress Support Forums:
    can someone PLEASE help?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Loading all content for zero load time !Help!", on the site WordPress Support Forums:
    in the foreach loop, I changed the <? echo $page ?> to echo_r, which allows…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Loading all content for zero load time !Help!", on the site WordPress Support Forums:
    can anyone help me? I have encountered my first problem after attempting this, which is…

    2 years ago

  • Created a topic, Loading all content for zero load time !Help!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago