WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

billhood

Profile picture of billhood
  • Member Since: December 14th, 2008
  • Posted a reply to "Visual editor not working (for post or page)", on the site WordPress Support Forums:
    I found a fix for my sites in which the Visual Editor was not showing.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor is not running in WordPress 3.5 for my Weblog", on the site WordPress Support Forums:
    I found a fix for my sites in which the Visual Editor was not showing.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual Editor is not running in WordPress 3.5 for my Weblog", on the site WordPress Support Forums:
    I don't understand why people are so fond of directing problems with a link to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Visual editor not working (for post or page)", on the site WordPress Support Forums:
    That is very strange that the visual editor works for one person, but for so…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Sidebar appearing below content on front page", on the site WordPress Support Forums:
    It could be that you have an extra <div> in your html on that page.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Simple and efficient", on the site WordPress Support Forums:
    While this works for those still using Windows, it doesn't work well on a Macintosh…

    2 years ago

  • Posted a reply to "No install.php in 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Got it this time. My FTP was stalling and not uploading the entire WordPress contents.

    3 years ago

  • Posted a reply to "No install.php in 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps it didn't upload fully to my server.

    3 years ago

  • Posted a reply to "No install.php in 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Perhaps, my message was not clear. I stated that the install.php was not in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "No install.php in 3.2.1", on the site WordPress Support Forums:
    Strange, that we would get two different results from the same download. I will try…

    3 years ago

  • Created a topic, No install.php in 3.2.1, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Permalinks Problem [HELP!]", on the site WordPress Support Forums:
    Hirvesh, do your links have the "?" in their code, i.e. just before the page…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Related Posts Links Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Still no resolve. I have looked everywhere for an answer to this, but so far…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Related Posts Links Broken", on the site WordPress Support Forums:
    I tried going back to WP v2.63, but the links are still broken. They are…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Related Posts Links Broken", on the site WordPress Support Forums:
    Jamie, I have had the same problem and I am currently looking for an answer…

    5 years ago

  • Posted a reply to "404 Errors after upgrading to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Liz, you can simply ftp the previous version to overwrite the new version. But, that…

    5 years ago

  • Posted a reply to "404 Errors after upgrading to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    I went through a list of available "related posts" plug ins and none have been…

    5 years ago

  • Posted a reply to "404 Errors after upgrading to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    Andyfarmerboy, what custom permalink did you use to make it work? I have not been…

    5 years ago

  • Posted a reply to "404 Errors after upgrading to 2.7", on the site WordPress Support Forums:
    I am having the same problem. I am using the Arthemia Premium Theme, with WP…

    5 years ago

  • Created a topic, Related Posts not found, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago