WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bigneno

Profile picture of bigneno
  • Member Since: August 1st, 2011
  • Posted a reply to "Problem with questionmark at end of URL", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your quick reply and for a great plugin!

    5 months ago

  • Posted a reply to "Problem with questionmark at end of URL", on the site WordPress Support Forums:
    Same issue here, users get 500s on empty questionmark, please remove this rule in future…

    5 months ago

  • Posted a reply to "How to disable cache if specific cookie exists?", on the site WordPress Support Forums:
    OR maybe there is a way to send a cookie which simulates logging in to…

    8 months ago

  • Created a topic, How to disable cache if specific cookie exists?, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Delay when sending from theme, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Different paths to check in security status", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    12 months ago

  • Created a topic, Different paths to check in security status, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Posted a reply to "Wierd AJAX/session issue - sessions being emptied on ajax call", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, have you solved this problem? My ajax/$_session script also works OK on localhost, but…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Result displayed multiple times.", on the site WordPress Support Forums:
    Permarad is right - there is a bug. This happens when you have many postmetas…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin settings don't load on locahost", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for all your answers.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin settings don't load on locahost", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed a double jquery-ui and css problem in my functions.php, so no other scripts…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin settings don't load on locahost", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your suggestion, I've switched to xampp and the page started to load.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Plugin settings don't load on locahost", on the site WordPress Support Forums:
    P.S. The Login Security Options Page is OK on localhost.

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin settings don't load on locahost, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Settings reset, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Over 100 extra queries on each pageload ?", on the site WordPress Support Forums:
    Your plugin is great, very easy to use, but this "feature" really overloads the server.…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress HTTPS (SSL)] Over 100 extra queries on each pageload ?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Yet Another Related Posts Plugin] How to add my custom_post_types permanently?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Quick Cache] Need do action hook to call by plugin", on the site WordPress Support Forums:
    You can use my solution: http://wordpress.org/support/topic/plugin-quick-cache-speed-without-compromise-wp_update_post-doesnt-purge-post-cache with this code: $my_post['ID'] = 999; $updated = wp_update_post(…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] wp_update_post() doesn't purge post cache", on the site WordPress Support Forums:
    I found a solution: 1. Edit plugins/quick-cache/includes/classesclearing-routines.inc.php 2. Find and comment out this conditional check…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Quick Cache ( Speed Without Compromise )] wp_update_post() doesn't purge post cache, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Lack of rewrite hierarchical, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Replacing x between two numbers in the post title or the content", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you for your reply. This happens when I use a typical letter x between…

    3 years ago

  • Created a topic, Replacing x between two numbers in the post title or the content, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago