WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

benrad

Profile picture of benrad
  • Member Since: December 9th, 2003
  • Posted a reply to "Strange Ad Jump On Menu Mouseover", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem, not with ads, but with pictures I've blogged from Flickr.…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Flickr wont recognise xmlrpc file", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same problem here, using 1.5.

    9 years ago

  • Posted a reply to "I'm bad, I broke my comments", on the site WordPress Support Forums:
    The comments seem to be going off into the ether. They're not showing up in…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I'm bad, I broke my comments", on the site WordPress Support Forums:
    I did move up, but I think I just copied over everything and then ran…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I'm bad, I broke my comments", on the site WordPress Support Forums:
    Actually, I didn't...now I can see the comments submission form, but the comments will not…

    10 years ago

  • Posted a reply to "I'm bad, I broke my comments", on the site WordPress Support Forums:
    Ehh, I figured it out. It was something to do with themes...

    10 years ago

  • Posted a reply to "I'm bad, I broke my comments", on the site WordPress Support Forums:
    I recently upgraded to the latest nightly, and apparently my comments stopped working. I've gone…

    10 years ago

  • Posted a reply to "posts_per_page appears to be broken (for me)", on the site WordPress Support Forums:
    Ahhhh, apparently I needed to reconfigure WP-Blacklist and whatever was wrong was fixed. Silly Me.

    10 years ago

  • Posted a reply to "posts_per_page appears to be broken (for me)", on the site WordPress Support Forums:
    I upgraded to 1.0.2 tonight, and when I leave my settings as is (post_per_page is…

    10 years ago

  • Posted a reply to "WP Polls", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason, the poll is screwing up my layout in IE, but it looks…

    10 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed error.", on the site WordPress Support Forums:
    ahhh, yes, I guess I can't comment the my-hacks file. That was it. Thanks.

    11 years ago

  • Posted a reply to "OT: Free RSS Reader by Macromedia", on the site WordPress Support Forums:
    I've been playing with it since yeterday and while it's a little counterintuitive, I like…

    11 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed error.", on the site WordPress Support Forums:
    Does anyone else get this error when they open the wp-rss2.php file? I'm using the…

    11 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed error.", on the site WordPress Support Forums:
    Is this what's supposed to appear in the wp-rss and wp-rss2 files? <?php echo "<?xml…

    11 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed error.", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I did notice that it started working after a little while...Thanks, I'll fix up…

    11 years ago

  • Posted a reply to "RSS feed error.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting the following error when attempting to open the RSS feed to my site:…

    11 years ago

  • Posted a reply to "New Archive Structure", on the site WordPress Support Forums:
    Everything seems to be working now except for my rss feed. I get this error…

    11 years ago

  • Posted a reply to "New Archive Structure", on the site WordPress Support Forums:
    Interesting... Where should the .htaccess file be? I have it up there, and it's in…

    11 years ago

  • Posted a reply to "New Archive Structure", on the site WordPress Support Forums:
    I can't get the archives to show up as linked titles, just full posts. I've…

    11 years ago

  • Posted a reply to "get authors", on the site WordPress Support Forums:
    There are 3 people on my blog, and they each have their own little info…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Some help applying a style, please.", on the site WordPress Support Forums:
    I'm an idiot. I failed to read the line that said, "These templates work with…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Some help applying a style, please.", on the site WordPress Support Forums:
    I tried that...and it didn't do that much, but thank you so much for looking.…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Some help applying a style, please.", on the site WordPress Support Forums:
    hmmmm, What do you see? I think I figured out what I'm doing anyway...I guess…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Some help applying a style, please.", on the site WordPress Support Forums:
    Whoops... http://www.3mote.com

    11 years ago

  • Posted a reply to "Some help applying a style, please.", on the site WordPress Support Forums:
    I've been doing pretty well so far with pretty much everything in WordPress, but I'm…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Archive links not working.", on the site WordPress Support Forums:
    I dumped everything back in the root, and now all is well. Thanks.

    11 years ago

  • Posted a reply to "Archive links not working.", on the site WordPress Support Forums:
    I had b2 working fine for about a year and upgraded to WordPress. Ever since,…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Part of my index.php works, part of it doesn't...", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I fixed it... The site URL needs the WordPress directory included. Didn't realize it.…

    11 years ago

  • Posted a reply to "Part of my index.php works, part of it doesn't...", on the site WordPress Support Forums:
    I just moved my old blog to root, and it's working aside from the comments…

    11 years ago