WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

benjlawton

Profile picture of benjlawton
  • Member Since: November 2nd, 2013
  • Posted a reply to "All Images have suddenly broken on my website and won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Some of the images that were not showing last night are now showing today but…

    9 months ago

  • Posted a reply to "All Images have suddenly broken on my website and won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Yes indeed I do, do you have any ideas?

    9 months ago

  • Posted a reply to "All Images have suddenly broken on my website and won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Can anyone help?

    9 months ago

  • Posted a reply to "All Images have suddenly broken on my website and won't show", on the site WordPress Support Forums:
    Yes the images are still all there in my files and even when i try…

    9 months ago

  • Posted a reply to "All Images have suddenly broken on my website and won't show", on the site WordPress Support Forums:
    As you can see on my homepage the images won't load here http://www.customcontrollersuk.co.uk However on…

    9 months ago

  • Created a topic, All Images have suddenly broken on my website and won't show, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660", on the site WordPress Support Forums:
    Yes I did and they said it was something i had to take up with…

    9 months ago

  • Created a topic, How do I change my default image permissions to be 664 instead of 660, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks at least i know how to manually sort this problem out! I can't thank…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Also is there anyway i can change the setting to upload all my new images…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Ah brilliant thanks for that, we are getting somewhere because i have just uploaded a…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Ah briliant, does this mean every image i upload i need to change the permissions…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Okay i have just changed it

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    I have just found the file using File Zilla and the permissions are: 660 I…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the help but this still didn't manage to solve it

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    @batse50 Yes this is exactly the same for me, I really need this working again…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    I've changed the permissions and it doesn't seem to make a difference, also y media…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    I Have also deactivated all my plug ins and reinstalled WPress 3.7.1

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    @WPyogi any options available?

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    my site URL is Customcontrollersuk.co.uk

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    I made the site on a sub domain to the main domain and then downloaded…

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 uploading media will not work", on the site WordPress Support Forums:
    Yes its ever since I've moved my site, I've tried various steps but I don't…

    9 months ago

  • Created a topic, 3.7.1 uploading media will not work, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "3.7.1 Media Library not working properly", on the site WordPress Support Forums:
    I have this exact problem but when i go to settings - media - the…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Problem Uploading New Images to version 3.7.1", on the site WordPress Support Forums:
    If you find out how to solve the problem wendy please let me know! Struggling…

    9 months ago

  • Created a topic, Problem Uploading New Images to version 3.7.1, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago