WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

benjaminWP

Profile picture of benjaminWP
  • Member Since: January 23rd, 2012
  • Posted a reply to "Latest blog post in footer", on the site WordPress Support Forums:
    Hi alchymyth, Thank you very much for this. It is perfect and it works well…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Latest blog post in footer", on the site WordPress Support Forums:
    I still havent figured this out please can someone help me please?

    2 years ago

  • Created a topic, Latest blog post in footer, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "I want the .php extension to show", on the site WordPress Support Forums:
    I have solved this by installing this plugin: http://wordpress.org/extend/plugins/dot-php-pages/ Which is amazing! Thank you to…

    2 years ago

  • Created a topic, I want the .php extension to show, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WAMP won't show HTML images?!", on the site WordPress Support Forums:
    <img src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/IMAGENAMEHERE.jpg" title="" alt="" /> Use this to display images locally

    2 years ago

  • Created a topic, WordPress database error:, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey again mrwweb, You got me thinking about what it might be in a different…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey mrwweb, I have tried that and I do not have any plugins installed nor…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone? Please help!!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey ankitsethia, I got my client to speak to the hosting company which I belived…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Still nothing I have change the permission for the WP_Debug! This is killing me!

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, WP_Debug is set to false. I am about to read the link you added…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi there, Thank you for your help. | am just about to check the WP_Debug…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Theme not working", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone??

    2 years ago

  • Created a topic, Theme not working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "WAMP won't show HTML images?!", on the site WordPress Support Forums:
    Ha ha - thanks again!

    2 years ago

  • Posted a reply to "WAMP won't show HTML images?!", on the site WordPress Support Forums:
    Can I just say thanks to both posters here. I have had the same issue…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing up in local host...", on the site WordPress Support Forums:
    Right eveyone, I have the solution and yes it is very very easy!!! I needed…

    2 years ago

  • Created a topic, Images not showing up in local host..., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Folks, I can said this issue is now over. I would like to thank…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    I do not understand the above. Sorry!

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Gyan, I am going to have another crack at this as I have other…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey Tim, Thank you so much for your help. Thanks, Ben

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hey, This is a new link: http://womenshealthcambodia.org/wordpress/ Same issue: Not Found The requested URL /cgi-bin/php5-cgi/wordpress/index.php…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Tim, I will create another test file and get back to you asap. Thanks…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Please ignore this link above: http://womenshealthcambodia.org/blog/ THIS IS A STATIC PAGE! I still need help…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    No that is a static page that I uploaded. I am still getting the same…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Folks, What sort of issue do you think we are talking about here? I…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Could anyone else shed some light on this issue? I am still getting the same…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Little help with installing", on the site WordPress Support Forums:
    Hi govpatel, Thank you for helping me. I created the blog folder and the I…

    3 years ago

  • Created a topic, Little help with installing, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago