WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

benek71

Profile picture of benek71
  • Member Since: August 16th, 2010
  • Find me on:

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    Question to moderator I want to remove my code form first post for security reasons,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, its done

    2 years ago

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    I have access too my blog, but I have no acces to single page, as…

    2 years ago

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I am Listen to my screencast...

    2 years ago

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    I removed, but itd didnt help

    2 years ago

  • Posted a reply to "I cannot open single page", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your interest. I checked it. It didn't change anything Below is link to…

    2 years ago

  • Created a topic, I cannot open single page, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Problem with url/domain mapping", on the site WordPress Support Forums:
    I contacted my web host. They said that type of server I ve got allow…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Problem with url/domain mapping", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, now I understand, I will ask my web host tommorow where the folder is.

    3 years ago

  • Created a topic, Problem with url/domain mapping, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah, but I don't have problems with my 'htaccess and file public html. I followed…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    After the change I cannot enter the blog at all, and I receive following information…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    Without fix the content of my .htaccess is as follows # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c>…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    What happenes when I leave .htaccess without any changes? When I don't put that code…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    Andrea I followed you, i.e. I put the code: <Directory /> AllowOverride All </Directory> at…

    4 years ago

  • Posted a reply to "How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?", on the site WordPress Support Forums:
    Hm, may be he's a jerk, but your advice didn't help me much. Could any…

    4 years ago

  • Created a topic, How to check if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to ALL?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.0 Multisite using sub-directories not creating", on the site WordPress Support Forums:
    I asked my webhost to chceck if AllowOverride FileInfo options in vhost is set to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Unable to add a new site", on the site WordPress Support Forums:
    Hm, it could be also answer for my problem with .htaccess ( I have simmilar…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.0 Multisite using sub-directories not creating", on the site WordPress Support Forums:
    I did it, but I have only text on my blog, without theme. I am…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.0 Multisite using sub-directories not creating", on the site WordPress Support Forums:
    Probably the problem is in .htaccess file. I didn't update the file as sugessted (because…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WordPress 3.0 Multisite using sub-directories not creating", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I've got exactly the same problem as Troberts. Andrea, I would like to follow…

    4 years ago