WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

ben_dajao

Profile picture of ben_dajao
  • Member Since: February 14th, 2013
  • Find me on:

  • Created a topic, File urls in email doesn't display right, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Gallery to open in fancybox after clicking image link wordpress, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Title in info tooltip showing html elements", on the site WordPress Support Forums:
    Hello these html elements are appearing again after I updated my theme. Please help.

    5 months ago

  • Created a topic, Add author field, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Can't determine which overlay is which, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Title in info tooltip showing html elements", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. I made the site private, it can be accessed now. Thank you!

    6 months ago

  • Posted a reply to "Title in info tooltip showing html elements", on the site WordPress Support Forums:
    Here it is - http://hsn-intranet.lbwmdev1.com/resource-library/ Thank you!

    6 months ago

  • Created a topic, Change email sender name that appears on user inbox., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Email address for routing responses (reply-to email address), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Sending two emails", on the site WordPress Support Forums:
    What I did is place demo_mode: on in additional settings in Contact Form so it…

    6 months ago

  • Created a topic, Don't apply lightbox on all images?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Overlaps window on top for large images., on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Shortcode instead of widget", on the site WordPress Support Forums:
    Ok. Thank you!!!

    6 months ago

  • Created a topic, Title in info tooltip showing html elements, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Shortcode instead of widget, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, Shortcode instead of widget, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Plugin Sending two emails", on the site WordPress Support Forums:
    Hello. He means one email is coming from Contact Form 7 and one from Email…

    6 months ago

  • Posted a reply to "Tooltip on Overlays", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Eugene, Thank you for your plugin. Okay, hoping to see the feature in the…

    8 months ago

  • Created a topic, Tooltip on Overlays, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Created a topic, Group downloads by author, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Created a topic, Restrict upload to members only, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Tooltip in Event Calendar widget?, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Posted a reply to "Title isn't showed when 'hide description box' is set to yes", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    11 months ago

  • Posted a reply to "Title isn't showed when 'hide description box' is set to yes", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you. I found the cause. It was the margin-bottom: 20px; style. Many thanks!

    11 months ago

  • Posted a reply to "Title isn't showed when 'hide description box' is set to yes", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it does when set to no. Here's the link http://cascades.org/group-facilities/activities/ Thank you!

    11 months ago

  • Created a topic, Title isn't showed when 'hide description box' is set to yes, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Theme where users can create their own posts, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sometimes tool tip won't show after zooming the map", on the site WordPress Support Forums:
    OK thank you Steve. God Bless!

    1 year ago

  • Posted a reply to "Sometimes tool tip won't show after zooming the map", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Steven, Thank you for the reply. I'm using Google Chrome. Yes, it only appears…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Show all Events in ONE Google Map", on the site WordPress Support Forums:
    Oh I got it. Sorry for the inconvenience.

    1 year ago

  • Created a topic, Sometimes tool tip won't show after zooming the map, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Show all Events in ONE Google Map", on the site WordPress Support Forums:
    Hello @tunixtunix, how did you get the thumbnail to show on tooltip. Many thanks, Ben

    1 year ago

  • Created a topic, Awesome!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Mutilpe tool tip doesn't show", on the site WordPress Support Forums:
    Oh sorry. I didn't put the tooltip=true parameter. My bad :)

    1 year ago

  • Created a topic, Mutilpe tool tip doesn't show, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "description doesn't allow html tags", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry, it does allow them but strictly :D

    1 year ago

  • Created a topic, description doesn't allow html tags, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Great!, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Slides even if a video is playing, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider stalls on 1st load until full cycle", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, has anyone find the fix for this? Also have the same issue. :(

    1 year ago

  • Posted a reply to "Slider stalls on 1st load until full cycle", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, has anyone find the fix for this? Also have the same issue. :(

    1 year ago

  • Created a topic, wp-admin/post.php Ajax not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Mailto tracking, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago