WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

Ben32

Profile picture of Ben32
  • Member Since: December 6th, 2011
  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    :-)

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks again !! Inline styles always flow from the top !!!!!! Basic

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks you Alchymyth !!! Simple style error...... the css was after the @media queries !…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    @esmi I'm not yet sure if this is a css error.... It very well could…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason in firebug... the only css that is visable is this @font-face {…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    Yes but when I delete it it doesn't work... also when I delete the media…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    The whole CSS file :-) [CSS moderated]

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks CSS// .page-id-16 #content { font-family:helvetica, geneva, sans-serif; font-size:12px; }

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    font-style does not need to be inserted into the style........? For the font-family to be…

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks

    2 years ago

  • Posted a reply to "CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!", on the site WordPress Support Forums:
    So what are you saying? Is .page-id-16 #content ....Correct?

    2 years ago

  • Created a topic, CSS Not Working With Page-id PLEASE HELP??!!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "ALL Featured images gone after updating to 3.4!!", on the site WordPress Support Forums:
    Lisa....I know your upset but read my post....I don't plan on getting email updates all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "ALL Featured images gone after updating to 3.4!!", on the site WordPress Support Forums:
    I think it may be a theme problem associated with theme developers or outdated theme…

    2 years ago

  • Posted a reply to "ALL Featured images gone after updating to 3.4!!", on the site WordPress Support Forums:
    I added this <?php add_theme_support('post-thumbnails');?> and re-uploaded every pic....I had troubles but they are all…

    2 years ago

  • Posted a reply to "ALL Featured images gone after updating to 3.4!!", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem with my gallery images and all images on my web…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Upgrading to WordPress 3.4.1 Will Lost All Featured Images?", on the site WordPress Support Forums:
    For some reason this doesn't work with me after adding the php script.... http://bengrahamdesign.com It's…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Bug in 3.4.1 - images not displayed where positioned", on the site WordPress Support Forums:
    My images are not displaying either .....After update

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Nivo Slider] Nivo displaying multiple Pics Nothing else-Help!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Page Content", on the site WordPress Support Forums:
    http://allsport.bengrahamdesign.com/?page_id=5"

    2 years ago

  • Created a topic, Page Content, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Page Content Not Displaying", on the site WordPress Support Forums:
    Link - http://kristy.bengrahamdesign.com

    2 years ago

  • Created a topic, Page Content Not Displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Page Content Not Displaying, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago