WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

befranga

Profile picture of befranga
  • Member Since: February 5th, 2014
  • Posted a reply to "Delete old posts as favourites", on the site WordPress Support Forums:
    I figured out that it doesn't work with "sticky" posts. Well at least on my…

    2 weeks ago

  • Posted a reply to "Delete old posts as favourites", on the site WordPress Support Forums:
    I still got this strange porblem. Is there nothing I can do?

    3 weeks ago

  • Posted a reply to "Page with custom query", on the site WordPress Support Forums:
    That was exactly the problem. Thanks for your answer!

    1 month ago

  • Posted a reply to "Sidebar widget not showing up", on the site WordPress Support Forums:
    Do you have this in sidebar.php? <?php if ( is_active_sidebar( 'sidebar-2' ) ) : ?>…

    1 month ago

  • Created a topic, Page with custom query, on the site WordPress Support Forums

    1 month ago

  • Created a topic, custom post types category header image, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to call in template", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks I will try. Can you give me a hint how do I call it…

    2 months ago

  • Posted a reply to "How to call in template", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much, I can see it now! Is there any chance to display…

    2 months ago

  • Created a topic, How to call in template, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Created a topic, Delete old posts as favourites, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Translate "Your favorites will be here" text from widget", on the site WordPress Support Forums:
    I got the same problem. Did you found a solution?

    4 months ago

  • Posted a reply to "display tags as images in content.php", on the site WordPress Support Forums:
    I think that is exactly what I need. Thanks! Just doesn't display correctly (now I…

    4 months ago

  • Posted a reply to "display tags as images in content.php", on the site WordPress Support Forums:
    thanks for your replay. You are right. Now I tried with an array <?php elseif…

    4 months ago

  • Posted a reply to "display tags as images in content.php", on the site WordPress Support Forums:
    Nobody can help?

    4 months ago

  • Created a topic, display tags as images in content.php, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "show menu if tag", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for your reply! I have categories but also use tags to display posts. So…

    4 months ago

  • Created a topic, show menu if tag, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Blank Management Page, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "youtube videos won't play on mobile devices", on the site WordPress Support Forums:
    Very sad but I have the exact same problem! Not playing on mobile devices.

    5 months ago

  • Created a topic, Can't get infinite scroll in my loop, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Created a topic, Show total number of likes ?, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "post query problem (first three posts different layout)", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved

    6 months ago

  • Posted a reply to "post query problem (first three posts different layout)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you so much! Worked great!

    6 months ago

  • Posted a reply to "post query problem (first three posts different layout)", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you very much for your quick answer. Would you mind given me an example…

    6 months ago

  • Created a topic, post query problem (first three posts different layout), on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "settings page blank", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problem. Even though on my other site it worked. I wanted…

    6 months ago

  • Created a topic, Responsive, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago