WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

beeeerock

Profile picture of beeeerock
  • Member Since: January 9th, 2012
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati - Thanks Cais, the Reset Option didn't solve the problem. I'll fill in the…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati OK Cais, I will put together a bug report. I'll ask the site owners…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Thanks Cais, that makes sense to me and confirms I'm not too far off…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Thanks for bearing with me on this! I've installed the latest (2.0.66.16) but things…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    @photocrati Further to my previous post, what I meant to say is that I was…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, what you see on the gallery page is the latest attempt to get it…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Cais, Thank you for your reply! The site is at http://www.kamloopsphotoarts.ca/ and of course,…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Adding Galleries - 'Save' doesn't function", on the site WordPress Support Forums:
    Cais, I reset the gallery and cleared the cache. The result was that clicking any…

    2 months ago

  • Created a topic, Adding Galleries - 'Save' doesn't function, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Multi-Site Admin Slow (likely db version value issue)", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. That's an interesting solution. I'm pretty sure I created a site or two along…

    5 months ago

  • Posted a reply to "It *was* good... iThemes version broke my site too!", on the site WordPress Support Forums:
    Done.

    6 months ago

  • Posted a reply to "Update broke site, uninstalled, but htaccess full of mods", on the site WordPress Support Forums:
    I backed up .htaccess and deleted all the stuff between the iThemes tags (there was…

    6 months ago

  • Created a topic, Update broke site, uninstalled, but htaccess full of mods, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Created a topic, It *was* good... iThemes version broke my site too!, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Multi-Site Admin Slow (likely db version value issue)", on the site WordPress Support Forums:
    No response, so I've been poking around when I have a few minutes. And, I…

    8 months ago

  • Created a topic, Multi-Site Admin Slow (likely db version value issue), on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Multi-site admin area very slow after 3.5.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    I'll give that a try... thanks! Still wish the problem could be solved to avoid…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multi-site admin area very slow after 3.5.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. That link doesn't show the 22442 version that fixed the problem last time -…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multi-site admin area very slow after 3.5.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem after the upgrade to 3.6 today!!! :-( Assuming I need to go about…

    1 year ago

  • Posted a reply to "P2 1.4.3 Breaks "I'm Here" button", on the site WordPress Support Forums:
    Like the scarecrow said in the Wizard of Oz... "If only I had a brain"...…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Multi-site admin area very slow after 3.5.2 upgrade.", on the site WordPress Support Forums:
    Wow, thanks for that link! After a bit of trial and error with the mysql…

    1 year ago

  • Created a topic, Multi-site admin area very slow after 3.5.2 upgrade., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "P2 1.4.3 Breaks "I'm Here" button", on the site WordPress Support Forums:
    I'm going to guess that the plugin has been abandoned. I've seen nothing to suggest…

    1 year ago

  • Posted a reply to "How to ban admin logins?", on the site WordPress Support Forums:
    I use WordFence in parallel with Better WP Security. It can be configured to lock…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Opening Page When Using P2 for A Private Site", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe you're using a hammer when you should be using a wrench... what about a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "1.4.3 Header Issue?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, it was working with 1.4.2, assuming that was the default download version for a…

    1 year ago

  • Posted a reply to "1.4.3 Header Issue?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the quick response. I thought I'd try posting here after watching an exchange…

    1 year ago

  • Created a topic, 1.4.3 Header Issue?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "P2 1.4.3 Breaks "I'm Here" button", on the site WordPress Support Forums:
    Anyone else having this problem? Anyone else USING the plug-in?

    1 year ago

  • Created a topic, P2 1.4.3 Breaks "I'm Here" button, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrading to BP 1.7 - what to do with template pack plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Ray, I think what has confused me most to date is the apparent ability…

    1 year ago

  • Created a topic, Solves My Multi-Site Problem, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrading to BP 1.7 - what to do with template pack plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you r-a-y. I deactivated Commons in a Box, which gave visibility to BP 1.7…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Any compatibility issues using BOTH Better WP Security & WordFence Security?", on the site WordPress Support Forums:
    I've been using both for several months now, with no apparent compatibility issues. Some functions…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrading to BP 1.7 - what to do with template pack plugin?", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. I'm using Commons in a Box with P2 Theme on some of the subdirectory…

    1 year ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WP-Filebase Download Manager] Does it work on multisite?", on the site WordPress Support Forums:
    Fabian, can you elaborate on how wp-filebase works with Multi-site? I have configured the plug-in…

    1 year ago

  • Created a topic, Upgrading to BP 1.7 - what to do with template pack plugin?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Issue with BuddyPress 1.7", on the site WordPress Support Forums:
    Looks like Paul is on it...: http://buddypress.org/support/topic/500-error-after-upgrade-to-1-7/#post-160836 https://buddypress.trac.wordpress.org/ticket/4925

    1 year ago

  • Created a topic, Issue with BuddyPress 1.7, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a new ticket, #4882, in BuddyPress Trac:
    Updating Permalinks Breaks Navigation

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can mentions trigger email notification?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes, I figured out that BuddyPress does have that functionality, but P2 doesn't seem to…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can mentions trigger email notification?", on the site WordPress Support Forums:
    Admittedly, I'm far from a programmer, but it seems reasonable that the function that notifies…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Can mentions trigger email notification?", on the site WordPress Support Forums:
    No response to this... maybe someone could tell me if this is something that could…

    2 years ago

  • Created a topic, Can mentions trigger email notification?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to ban admin logins?", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, the auto-ban function doesn't (as far as I can see) allow you to differentiate…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to ban admin logins?", on the site WordPress Support Forums:
    I administer the site from another account - 'admin' was disabled a long time ago.…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Gallery fails to display", on the site WordPress Support Forums:
    The edit to the jetpack php file described by Timperator in this thread worked just…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to ban admin logins?", on the site WordPress Support Forums:
    No response still... It would also be nice if the automated email stating a host…

    2 years ago

  • Posted a reply to "How to ban admin logins?", on the site WordPress Support Forums:
    No responses on this one... I'm starting to wonder if I'm just missing this in…

    2 years ago

  • Created a topic, How to ban admin logins?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago