WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

b...b

Profile picture of b...b
  • Member Since: April 29th, 2013
  • Created a topic, Play / Preview gives blank popup, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "HTML5 Validator Error", on the site WordPress Support Forums:
    Checked again: My validator error count is 7 without shareaholic and 11 with. Below are…

    2 months ago

  • Posted a reply to "HTML5 Validator Error", on the site WordPress Support Forums:
    I turned off plugin, paused cloudflare, cleared cache. I still have same error from the…

    2 months ago

  • Created a topic, HTML5 Validator Error, on the site WordPress Support Forums

    2 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Its working. I only put the JS Console information up for you and others to…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Chromes JS Console no has: Consider using 'dppx' units instead of 'dpi', as in CSS…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    All plugins and Responsive theme is now working OK. I also unpaused Cloudflare. Still working…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    Just looked at the visual editor again. It's working. I will activate one by one…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9", on the site WordPress Support Forums:
    All plugins are disabled, 2014 theme activated (its ugly) also cloudflare is paused.

    3 months ago

  • Created a topic, Visual Editor Not Working after upgrade to 3.9, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Counts not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Devinemily, I cleared wp-supercache. No change to the counts.

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider not showing on page", on the site WordPress Support Forums:
    Unfortunately, my visual tab broke after upgrading to WP 3.9.1. I only have the text…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Counts not showing", on the site WordPress Support Forums:
    Yes...Connection to server is OK. I put a snip of the screen here: http://www.currentinspiration.com/support/shareaholic_server_side.JPG

    3 months ago

  • Created a topic, Counts not showing, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Slider not showing on page", on the site WordPress Support Forums:
    Here are my plugins and other info: ### Environment ### Home URL: http://www.currentinspiration.com Site URL:…

    4 months ago

  • Created a topic, Slider not showing on page, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to edit individual slides", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks. I found the subslides. Choose the slider (on left) -> Generator -> settings :)

    4 months ago

  • Posted a reply to "How to edit individual slides", on the site WordPress Support Forums:
    Have a good sleep, talk with you tomorrow. I watched the video. Thanks. Unfortunately, I…

    4 months ago

  • Created a topic, How to edit individual slides, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Change Permissions for Visualizer", on the site WordPress Support Forums:
    I added the plugin: Adminimize - allowing me to disable the menu item for any…

    6 months ago

  • Created a topic, Change Permissions for Visualizer, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Publicize not posting to facebook", on the site WordPress Support Forums:
    In All In One SEO Pack - Should I Disable Jetpack Tags?

    8 months ago

  • Created a topic, Publicize not posting to facebook, on the site WordPress Support Forums

    8 months ago

  • Posted a reply to "Not posting to Facebook", on the site WordPress Support Forums:
    same issue. http://www.currentinspiration.com/

    8 months ago

  • Posted a reply to "Upgrading Breaks the Admin Area", on the site WordPress Support Forums:
    I switched from woocommerce to a different shop installed on a subdirectory for mysite. When…

    10 months ago

  • Posted a reply to "Publicize to Facebook Also Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Jeremy, Thanks. Publicize worked correctly for Facebook, Tumblr, Linkedin (with post picture), and Twitter.

    12 months ago

  • Posted a reply to "Publicize to Facebook Also Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Read more support posts on this topic. Many, many others have the same problem. I…

    12 months ago

  • Created a topic, Publicize to Facebook Also Not Working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Publicize to Facebook Not Working", on the site WordPress Support Forums:
    Same issues. Publicize sending bad links to facebook, twitter, etc... If people follow the link…

    1 year ago

  • Posted a reply to "CSS style not working on Home page", on the site WordPress Support Forums:
    same problem: The CSS styling only works on the post. When home page is selected,…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 7.0.3.4 Not Working on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    went back to 7.0.3.3 related content is still not showing

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade to 7.0.3.4 Not Working on Mobile", on the site WordPress Support Forums:
    Also noticed that related content does not show on chrome, firefox, or ie. ie -…

    1 year ago

  • Created a topic, Upgrade to 7.0.3.4 Not Working on Mobile, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Responsive theme not responsive on mobile anymore??", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem. Tried Ulrich's solution. I was not able to make the changes work (you…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade slowed my site down", on the site WordPress Support Forums:
    Shareaholic 7.0.3.0 is installed. My testing gives: These are all home page values. 1. with…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrade slowed my site down", on the site WordPress Support Forums:
    Hi C Reign, I will try V7.0.3.0 this weekend. My plan is to: 1. Test…

    1 year ago

  • Created a topic, Upgrade slowed my site down, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Upgrading Breaks the Admin Area", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem

    1 year ago

  • Created a topic, Images in Post with Broken Links, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Old tagline with W3TC enabled, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Website Crashes on New Post - Too many Redirects, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago