WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

bartmoss

Profile picture of bartmoss
  • Member Since: April 19th, 2008
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Related Posts & YouTube posts don't get along", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. The plaintext of that post is simply: "http://youtu.be/d5B3ZjVRmME " Sans quotes of course, That…

    2 months ago

  • Posted a reply to "Related Posts & YouTube posts don't get along", on the site WordPress Support Forums:
    Richard, Thanks for the reply. I don't mind either way. Sample: http://bartmossplays.blog.pandemonium.de/games/space-engineers/space-engineers-2-fixer-upper/ The Related post,…

    3 months ago

  • Created a topic, Related Posts & YouTube posts don't get along, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Automatic switch to a subscription model?", on the site WordPress Support Forums:
    I am absolutely sure I did not have a subscription :) I will email you…

    3 months ago

  • Created a topic, Automatic switch to a subscription model?, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Created a topic, Doesn't do anything, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Featured content tag ignored", on the site WordPress Support Forums:
    Follow-up: it seems that a workaround is editing the featured tag, then resetting it to…

    4 months ago

  • Created a topic, Featured content tag ignored, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Posted a reply to "Stats Gone", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeremy, Thanks very much for your answer! Yes, it did use that url at…

    1 year ago

  • Created a topic, Stats Gone, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Poll] Can't create polls, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Google AdSense Plugin] Ads won't display", on the site WordPress Support Forums:
    Ads do not display for me either. Code from the plugin does get generated and…

    2 years ago

  • Created a topic, Can't authorize app, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Flattr] Cannot authorize with application", on the site WordPress Support Forums:
    Having the same issue. All settings are correct, the oauth token is not in the…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Forums for WP?", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, thanks for your feedback. Of course using bbPress would be the "convenient" solution, if…

    4 years ago

  • Created a topic, Forums for WP?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "404s on Every Page", on the site WordPress Support Forums:
    The .htaccess is correct. Since urls like http://www.nerdist.com/?p=300 redirect correctly, and the beautified URL then…

    5 years ago

  • Created a topic, Behind a proxy (IP's for logging), on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "WordPress Behind Reverse Proxy?", on the site WordPress Support Forums:
    And ProxyPreserveHost On seems to do the trick.

    6 years ago

  • Created a topic, WordPress Behind Reverse Proxy?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Under Attack", on the site WordPress Support Forums:
    Googling for this seems to indicate that its an asp and/or coldfusion attack.

    6 years ago

  • Posted a reply to "Not happy with WordPress", on the site WordPress Support Forums:
    hey, while the original post could have been worded nicer (it sounds too demanding), I…

    6 years ago

  • Created a topic, Bug: Limit of posts per blog page affects archives, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Posted a reply to "Blog pages show at most...", on the site WordPress Support Forums:
    I also just ran into this, and I want that option back. What's worse, the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "Single image description?", on the site WordPress Support Forums:
    OK, got to do the_post() first. Funny that everything else worked... and again I say,…

    6 years ago

  • Created a topic, Documentation, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago

  • Created a topic, Single image description?, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago