WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

barrysher

Profile picture of barrysher
  • Member Since: September 20th, 2009
  • Find me on:

  • Posted a reply to "Firefox ESR 17.0.7 and IE8 Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having difficulty with this plugin veiwing it in iE (see screen shot) and Firefox…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Firefox ESR 17.0.7 and IE8 Issue", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having difficulty with this plugin veiwing it in iE (see screen shot) and Firefox…

    8 months ago

  • Created a topic, slider - can't turn it off., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    I spoke to a support guy at my client's hosting company and I had to…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    Will do. Thanks very much.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. The folder is set at 777.

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    No, I didn't. Should I?

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    None of those are working????????????

    3 years ago

  • Posted a reply to "Can't upload pictures", on the site WordPress Support Forums:
    OK...I'll try that. Thanks!

    3 years ago

  • Created a topic, Can't upload pictures, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    Ha!!! I changed the name of the wordpress folder to "blog" and uploaded everything and…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    I've deleted the wordpress folder and have started from scratch and uploading to the root…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    Yep...keep getting the "cannot connect to database" page

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    I get the same thing as markhbfinlay.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    I've done that over and over and the info seems correct.

    5 years ago

  • Posted a reply to "Getting it to run install.php", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, I use hostexcellence for my hosting. Good company. Site url is: http://mybusinessconsultants.net Just tried…

    5 years ago

  • Created a topic, Getting it to run install.php, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago