WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

barrowr

Profile picture of barrowr
  • Member Since: June 19th, 2012
  • Posted a reply to "Featured image missing Pin It button", on the site WordPress Support Forums:
    Hi, Tried that, didn't work unfortunately.

    3 weeks ago

  • Created a topic, Featured image missing Pin It button, on the site WordPress Support Forums

    4 weeks ago

  • Posted a reply to "Latest update and Yoast SEO", on the site WordPress Support Forums:
    I tried to run a backup then got a blank screen, now I can't try…

    3 months ago

  • Posted a reply to "Incorrect thumbnails displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Petra, I meant to update this posting. The suggested fixes didn't work unfortunately. Rob

    3 months ago

  • Created a topic, Download logs and Aweber, on the site WordPress Support Forums

    4 months ago

  • Created a topic, Subscribe & Unsubscribe button style, on the site WordPress Support Forums

    5 months ago

  • Posted a reply to "Gallery title not showing correctly in Extended Album", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, that's fine. Where is this "Page Link to" found?

    6 months ago

  • Created a topic, Gallery title not showing correctly in Extended Album, on the site WordPress Support Forums

    6 months ago

  • Posted a reply to "Incorrect thumbnails displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mateja, Just updated the plugin, no luck I'm afraid. Rob

    7 months ago

  • Posted a reply to "Hash tag added to URL", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Paul and webbrewers, Thanks for the responses. The URL for the site is www.actualorganics.com…

    7 months ago

  • Posted a reply to "Hash tag added to URL", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ClaytonJames. I tried disabling all plugins with no change and AddThis isn't installed anyway.…

    7 months ago

  • Created a topic, Hash tag added to URL, on the site WordPress Support Forums

    7 months ago

  • Posted a reply to "Incorrect thumbnails displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi xdaseinx, Yes tried regenerating thumbnails with no difference. Rob

    8 months ago

  • Posted a reply to "Incorrect thumbnails displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Hi silvoslaf, Sorry I haven;t got back to you sooner, I wasn't notified of a…

    8 months ago

  • Posted a reply to "Recent posts not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Mekku, Can I send you a direct message as the site is in development…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Recent posts not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry ignore the first problem of only pulling 10 posts in, that's an oversight on…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Recent posts not showing on front end", on the site WordPress Support Forums:
    Just to add, I'd disabled all plugins with no change.

    9 months ago

  • Created a topic, Recent posts not showing on front end, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Not receiving emails, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Newbie Initial Multisite setup, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Incorrect thumbnails displayed", on the site WordPress Support Forums:
    Also, using the plugin Related Posts by Zemanta seems to break my site so I…

    9 months ago

  • Created a topic, Incorrect thumbnails displayed, on the site WordPress Support Forums

    10 months ago

  • Posted a reply to "Not: Connected", on the site WordPress Support Forums:
    Where is this 'login' link, do you mean the 'Please connect' link, if so it…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not: Connected", on the site WordPress Support Forums:
    You've got this marked as resolved but it's still not working for me. Any further…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Not: Connected", on the site WordPress Support Forums:
    I had this working up to 2 weeks ago, now I get the message -…

    11 months ago

  • Posted a reply to "Tweets not updating", on the site WordPress Support Forums:
    Hi ExportExpert, You say 'got a new set of keys and popped them into the…

    12 months ago

  • Posted a reply to "Submit button spacing", on the site WordPress Support Forums:
    Ok Mike. I'll have a word with them. Thanks for getting back so quick.

    2 years ago

  • Created a topic, Submit button spacing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Like button", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Doesn't matter. After a slight delay it's appeared. Rob

    2 years ago

  • Created a topic, Like button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Product Rating, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, New theme and child themes, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Backup to Dropbox] Stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    No nothing at all. It's logged in cron as a manual backup and scheduled but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Backup to Dropbox] Stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Michael, any joy with this?

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Backup to Dropbox] Stopped working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi. Of course, sorry about that; Back up to Dropbox version - 1.1 WordPress version…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WordPress Backup to Dropbox] Stopped working, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago