WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

barbarbox

Profile picture of barbarbox
  • Member Since: March 13th, 2012
  • Posted a reply to "YYarp not pulling in correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Jeff, Thanks for your reply! Treshold was set to 1 indeed. Sorry I didn'…

    15 hours ago

  • Created a topic, Perfect!!, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Images are not showing in sidebar, on the site WordPress Support Forums

    2 days ago

  • Created a topic, Settings dont show up, on the site WordPress Support Forums

    3 days ago

  • Posted a reply to "YYarp not pulling in correctly", on the site WordPress Support Forums:
    Have the same problem. Related posts will show only one at most, and not even…

    3 days ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress Support Forums

    4 days ago

  • Posted a reply to "How to see my network enabled themes & network activated plugins on subdomains?", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Mika, thanx for your repons! Reading up as you suggested... The things you mention,…

    11 months ago

  • Posted a reply to "How to see my network enabled themes & network activated plugins on subdomains?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanx Jonradio for the plugin, I might wanna try that after I figure out what…

    11 months ago

  • Created a topic, How to see my network enabled themes & network activated plugins on subdomains?, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, background color, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "3.4.2 New Install Problem", on the site WordPress Support Forums:
    Hi! I had a similar problem for a client's site. We encountered 404 errors on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Dynamic Headers] It looks like wp-content/header-images/ is not writable or does not exist.", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Azad, I took a look at your page, and I don't see the header…

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Featured Image] featured image - where to put the code?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Facebook ,Twitter,Google buttons] remove "/" in line 105 and add Linkedin button, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook ,Twitter,Google buttons] Errore during activation", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Tom, just experience the same problem! Don't know if you solved the problem yet,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Facebook ,Twitter,Google buttons] Errore during activation", on the site WordPress Support Forums:
    Hello Tom, just experience the same problem! Don't know if you solved the problem yet,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Esplanade] Header Image Never Shows, Makes Content Disappear", on the site WordPress Support Forums:
    OK, I fixed it by reinstalling the Esplanade theme AND wordpress itself! Only now the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Esplanade] Header Image Never Shows, Makes Content Disappear", on the site WordPress Support Forums:
    Hello all, i've got the same issue with the header in the Esplanande theme. I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Remove search box [Esplanade]", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Daniel, thanks for your quick respons! I didn't see my Esplanade theme folder on…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Theme: Esplanade] Nav menu color help", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I have successfully changed the color of the entire nav menu, but when I…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Remove search box [Esplanade]", on the site WordPress Support Forums:
    Hello, I'm trying to remove the search box from the header in the Esplanande theme…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Multiple Featured Images] Cant configure this, please help me!", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Marcus, I've installed your plugin, but I'm having some trouble getting the 'feature image'…

    2 years ago

  • Posted a reply to "remove "menu item" / "page title" graphene", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kjodle, it didn't work at first, but i changed post title to entry.title and…

    2 years ago

  • Created a topic, remove "menu item" / "page title" graphene, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago