WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

baldpunk1

Profile picture of baldpunk1
  • Posted a reply to "All my embedded Youtube Vids are are blacked out and unclickable?", on the site WordPress Support Forums:
    Clicking on Compatibility View worked. Thanks again WP Yogi. -- To turn on Compatibility View…

    1 year ago

  • Posted a reply to "All my embedded Youtube Vids are are blacked out and unclickable?", on the site WordPress Support Forums:
    IE ver. 10.

    1 year ago

  • Posted a reply to "All my embedded Youtube Vids are are blacked out and unclickable?", on the site WordPress Support Forums:
    Just cleaned IE. Still doesn't work there, but it does work in FF and Chrome.…

    1 year ago

  • Posted a reply to "All my embedded Youtube Vids are are blacked out and unclickable?", on the site WordPress Support Forums:
    Internet Explorer. Thanks for your reply. Joe

    1 year ago

  • Created a topic, All my embedded Youtube Vids are are blacked out and unclickable?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't attached or upload files with Int Exp but can with Firefox?", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the email Andrew. I'm using Internet Explorer 10.

    1 year ago

  • Posted a reply to "Can't attached or upload files with Int Exp but can with Firefox?", on the site WordPress Support Forums:
    I just tried to upload a photo attachment to a Hotmail email and now I…

    1 year ago

  • Created a topic, Can't attached or upload files with Int Exp but can with Firefox?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, When reinstalling WP, what are most important files to back up?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add Media and Text buttons not working", on the site WordPress Support Forums:
    The only solution that worked for me was to delete all the old files and…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Thanks WP Yogi! I tried yesterday to do reinstall, but the key was…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    Doesnt work in Chrome either... I'm on the same host, yes. 1and1...

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    Yes. It doesn't work in Mozilla Firefox.

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    It's up now. Thanks for looking...

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh hi, Should I have left it on? I didn't know. I will do it…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Add Media and Text buttons not working", on the site WordPress Support Forums:
    I have the same problems. I can't edit posts properly. Some of the buttons don't…

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I did that and still none of it works.

    1 year ago

  • Posted a reply to ""Add Media" button is frozen?", on the site WordPress Support Forums:
    If it helps, this happens after I click EDIT POST and try to enlarge the…

    1 year ago

  • Created a topic, "Add Media" button is frozen?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "How come pages and posts are missing after reinstall?", on the site WordPress Support Forums:
    I called my host(1and1) and they wrote a '.htacess' file and had be upload it.…

    1 year ago

  • Created a topic, How come pages and posts are missing after reinstall?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, My once working page comes up blank?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Google search redirects?", on the site WordPress Support Forums:
    FYI, I fixed it! The problem was that I had old websites in my hosting…

    1 year ago

  • Created a topic, Google search redirects?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Cannot get edited thumbnail on index page?", on the site WordPress Support Forums:
    I figured it out. I went to thumbnail editor > right-clicked on the new thumbnail…

    1 year ago

  • Created a topic, Cannot get edited thumbnail on index page?, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Can't upload pics through WP software or FTP?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Can't upload pics to site restored to older version by webhost after php error?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just upgraded to php 5.4 and site doesn't work!", on the site WordPress Support Forums:
    If update password, do I still have to also update WordPress too?

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just upgraded to php 5.4 and site doesn't work!", on the site WordPress Support Forums:
    This is the exact error: Error establishing a database connection This either means that the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Just upgraded to php 5.4 and site doesn't work!", on the site WordPress Support Forums:
    I just called and they said I need to reinstall. I hope it won't screw…

    2 years ago

  • Created a topic, Just upgraded to php 5.4 and site doesn't work!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Bottom of my "FB Like" script is cut off in widget?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Why is it hard to embed youtube vids?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "All of a sudden I can't embed Youtube vids?", on the site WordPress Support Forums:
    It works for me but I can't center the video. When I do I get…

    3 years ago

  • Created a topic, All of a sudden I can't embed Youtube vids?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Corrections don't always take and formatting gets screwed up?", on the site WordPress Support Forums:
    It still is happening. What could it be? Joe

    3 years ago

  • Created a topic, Corrections don't always take and formatting gets screwed up?, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "Post url is screwed up?", on the site WordPress Support Forums:
    In the dashboard, I clicked edit and retyped the post url. That fixed it. Have…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post url is screwed up?", on the site WordPress Support Forums:
    If the problem persists, I guess I will have to fix at the database level.…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Post url is screwed up?", on the site WordPress Support Forums:
    The url look clean in the control panel. There are no odd characters or extra…

    4 years ago

  • Created a topic, Post url is screwed up?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Created a topic, Working off line?, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Can't work on my blog - rt side is missing???", on the site WordPress Support Forums:
    I fixed this, finally!!! All I had to do was drag and drop the panels…

    5 years ago

  • Created a topic, Looking for an "urban theme" that divides posts into 3 categories?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Edits do not take on a page???", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!!! That works. But I wonder why the formatting changed all of a sudden .…

    5 years ago

  • Created a topic, Edits do not take on a page???, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Can't separate lines into paragraphs after upgrading WP?", on the site WordPress Support Forums:
    I can't insert single line between paragraphs.

    5 years ago

  • Created a topic, Can't separate lines into paragraphs after upgrading WP?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "Error: 'LOTCC' is undefined using Internet Exp?", on the site WordPress Support Forums:
    Maybe it was the way I put the code for the ad script into the…

    5 years ago