WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

baalam

Profile picture of baalam
  • Member Since: May 27th, 2008
  • Created a topic, Add class to image, on the site WordPress Support Forums

    8 hours ago

  • Created a topic, AddToAny and Carousel Gallery, on the site WordPress Support Forums

    13 hours ago

  • Created a topic, Don't bother, on the site WordPress Support Forums

    16 hours ago

  • Created a topic, Make plug in better, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, Doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    1 week ago

  • Created a topic, PHP Notice, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Created a topic, Tell a Friend, on the site WordPress Support Forums

    11 months ago

  • Created a topic, Can't drag and arrange images, on the site WordPress Support Forums

    12 months ago

  • Created a topic, Not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Not working on WP 3.5.2., on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "TimThumb & WordPress bug", on the site WordPress Support Forums:
    Hi esmi, Thank you for your response but my theme uses it to automatically create…

    1 year ago

  • Created a topic, TimThumb & WordPress bug, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Warning Missing Argument", on the site WordPress Support Forums:
    It worked! Thank you!

    2 years ago

  • Created a topic, PHP Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Warning Missing Argument", on the site WordPress Support Forums:
    Same situation... somebody help! The faulty code is here, but how to fix it? $thepost…

    2 years ago

  • Created a topic, Business Directory Plugin Bug, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[plugin: Job Manager] ?page_id=0 (edit) issue", on the site WordPress Support Forums:
    Activating and deactivating the plug in seems to fix the issue

    2 years ago

  • Posted a reply to "[plugin: Job Manager] ?page_id=0 (edit) issue", on the site WordPress Support Forums:
    So how do we fix this Gary?

    2 years ago

  • Created a topic, Compatibility issue with Custom Permalinks plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Business Directory] Compatibility issue with Custom Permalinks plugin, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "Featured Image for 3rd level pages", on the site WordPress Support Forums:
    alchymyth you are the man! Thanks a lot!

    2 years ago

  • Created a topic, Featured Image for 3rd level pages, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Tierra's Audio Playlist Manager] thumbs up for the tune", on the site WordPress Support Forums:
    After installing and activating this plug in it sends me to the infamous "You do…

    3 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you,

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot Kapil. I changed the name from "Top" to "top" and now it…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Kapil I just sent you the website link by email so you can see…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    I sent the theme by sendspace to your email contact. Thanks for your help.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    It has been modified... but the biggest mod was removing the sidebar but I don't…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    I just deactivated all other plugins and still not working...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    I'm using: All in One SEO Pack Customize Your Community Fast Secure Contact Form wL…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1", on the site WordPress Support Forums:
    Theme is Twentyten and I cant give an URL as it is on a test…

    4 years ago

  • Created a topic, Disable Parent Menu Link not working with WP 3.0.1, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to ""Powered by Fast and Secure Contact Form"", on the site WordPress Support Forums:
    Not anymore under Version 2.9.3 Looks unprofessional indeed...

    4 years ago

  • Posted a reply to "My theme editor doesn't work!", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem here...

    4 years ago

  • Posted a reply to "Help on translating a few words with xlanguage", on the site WordPress Support Forums:
    THX gelkamar! Worked like a charm!

    5 years ago

  • Posted a reply to "Using external database for WordPress installation", on the site WordPress Support Forums:
    Samboll can you share your knowledge on this topic? I really want to know how…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Role Scoper] Warning: filemtime() [function.filemtime] - this is the error i got", on the site WordPress Support Forums:
    What about this error? Warning: include_once(lib/debug_shell.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Using external database for WordPress installation", on the site WordPress Support Forums:
    Can you guys elaborate a little bit more on how to accomplish this? I have…

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: WP Featured Content Slider] This plug-in doesnt work!, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    The only major change I made is to change the h2 tags to h1... What…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: WordPress Popular Posts] Thumbnails not working", on the site WordPress Support Forums:
    Hi Hector, I have gone trough the FAQ file and I have all the requirements…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SidePosts Widget] How to install languages?", on the site WordPress Support Forums:
    Thank you Txanny! Still you should add a note for retarded ppl like me hehe.

    5 years ago

  • Created a topic, [Plugin: SidePosts Widget] How to install languages?, on the site WordPress Support Forums

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: SidePosts Widget] Option to show post title above excerpt only", on the site WordPress Support Forums:
    You can always use the IE CSS hack to format your site in a way…

    5 years ago

  • Posted a reply to "How to remove "Private" from private pages?", on the site WordPress Support Forums:
    My question is similar to this one... I want to change the "Private" prefix to…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Logged User Photo", on the site WordPress Support Forums:
    ??

    5 years ago

  • Posted a reply to "Logged User Photo", on the site WordPress Support Forums:
    did you try this: <?php userphoto($wp_query->get_queried_object()) ?>

    5 years ago

  • Posted a reply to "User Photo's", on the site WordPress Support Forums:
    For Gravatar: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-gravatar/ User Photo: http://wordpress.org/extend/plugins/user-photo/ Help on how to mix them both: http://wordpress.org/support/topic/197265?replies=6 Cheers

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: User Photo] Display user photo in Comments and in users page ( author page )", on the site WordPress Support Forums:
    Same problem... =S

    6 years ago