WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

b-smark

Profile picture of b-smark
  • Posted a reply to "upgraded to 3.5.2 from 3.5.1: now 'insert/edit link' in editor yields jserror", on the site WordPress Support Forums:
    thanx for the tips, I'll try them out as soon as I can

    1 year ago

  • Created a topic, upgraded to 3.5.2 from 3.5.1: now 'insert/edit link' in editor yields jserror, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    neither 3.5.1 worked - got errors in FF's console. But installing the "Use Google Libraries"…

    1 year ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    thanx for the hunch, on next try on that system I'll keep your link handy…

    2 years ago

  • Committed [654417] to Plugins Trac:
    bugfix

    2 years ago

  • Committed [654396] to Plugins Trac:
    created 1.0.8 tag

    2 years ago

  • Committed [654394] to Plugins Trac:
    Delete wrong commit

    2 years ago

  • Committed [654331] to Plugins Trac:
    Fixed a warning message in old IE versions

    2 years ago

  • Committed [654330] to Plugins Trac:
    Fixed a warning message in old IE versions

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    point is, it doesn't work here as well as on other sites, and if the…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    there might be some dependencies issues, that the WP installer doesn't catch: if I try…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    well, there was no offense or bad complaining intended of course, just matter of fact:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing", on the site WordPress Support Forums:
    thx for reply - yes I did go through that list 1st, but couldn't find…

    2 years ago

  • Created a topic, upgraded to 3.5: now 'text' tab in editor does nothing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Committed [608316] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [608315] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] cant change page template, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Committed [587734] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587733] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587730] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587714] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587712] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587710] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587704] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Committed [587703] to Plugins Trac:

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MySmark Plugin] MySmark API Key", on the site WordPress Support Forums:
    ok, announced upgrade is online; plugin readme is still old though, so use the following…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MySmark Plugin] MySmark API Key", on the site WordPress Support Forums:
    alas, some still unresolved compilation issue prevented the upgrade this night. If all goes well…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MySmark Plugin] MySmark API Key", on the site WordPress Support Forums:
    we had to postpone upgrade to tomorrow night; we'll make a notice here at due…

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MySmark Plugin] MySmark API Key", on the site WordPress Support Forums:
    (copied from reply to original post in general WP forum) there are instructions for installation…

    2 years ago

  • Posted a reply to "API key", on the site WordPress Support Forums:
    there are instructions for installation here http://wordpress.org/extend/plugins/mysmark/installation/ though you might want to wait and retry…

    2 years ago