WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

averyl

Profile picture of averyl
  • Member Since: October 1st, 2012
  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    That's still not working for me... So I use this instead: set_user_setting('urlbutton', 'file' ); set_user_setting('imgsize',…

    1 year ago

  • Created a topic, Cc header not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Bug: cannot reply to js inserted post, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Mandrill is Awesome!, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "High volume mailing", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks a lot for your reply! It's no problem if the emails are spread over…

    2 years ago

  • Created a topic, High volume mailing, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    set_user_setting('urlbutton', 'file' ); sets links the attachment to the file by default. But the author…

    2 years ago

  • Created a topic, TinyMCE appears twice, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    Hmm, the only way to do it is .attachment-display-settings .alignment { display: none; } but…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    It does? Just add .attachment-display-settings { display: none; } to your admin.css or whatever you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    You can remove these buttons if you create a custom admin.css and add the following:…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    Oh and if you need all the images to be aligned the same, just don't…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    For me the solution Andrew gave works. It sets the option to the media file…

    2 years ago

  • Posted a reply to ""All of this theme’s files are located in" gone?", on the site WordPress Support Forums:
    Oh, ok. It was useful to have it there though.

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    That works great, thanks! I know it just sets a default, but it would be…

    2 years ago

  • Created a topic, "All of this theme’s files are located in" gone?, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "deleted all users", on the site WordPress Support Forums:
    It just logs you out. So you can't log in again unless you manually insert…

    2 years ago

  • Posted a reply to "deleted all users", on the site WordPress Support Forums:
    Ok, I just realised I'm running 3.5 RC3... Yes, I'm sure I didn't select that.

    2 years ago

  • Created a topic, deleted all users, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks, I'm glad I've been of some help then. Kind of annoying though, I'll try…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks!

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    Yeah it works in 3.4.2. Is there any way to disable attachment pages in 3.5…

    2 years ago

  • Posted a reply to "image_default_link_type", on the site WordPress Support Forums:
    That's working. What's not working is the option to set it to the file by…

    2 years ago

  • Created a topic, image_default_link_type, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Works locally, not live., on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Created a topic, Unable to insert gallery + media not attached by default, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago