WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

atno

Profile picture of atno
  • Member Since: May 12th, 2008
  • Posted a reply to "New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install", on the site WordPress Support Forums:
    Well, thanks anyway guys, but I got tired of farting around with this trying to…

    6 years ago

  • Posted a reply to "New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install", on the site WordPress Support Forums:
    Added note. It also eliminates the error if I use ABSPATH there // Append the…

    6 years ago

  • Posted a reply to "New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install", on the site WordPress Support Forums:
    I made a small amount of progress with this. Right before line 81 I hard…

    6 years ago

  • Posted a reply to "2.5 Problem Fixed, Now I'm Scared", on the site WordPress Support Forums:
    I'm getting exactly the same as helinagold with a clean 2.5.1 install today. I started…

    6 years ago

  • Posted a reply to "New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install", on the site WordPress Support Forums:
    I also don't think it's finding my default theme, because I find it incredibly hard…

    6 years ago

  • Posted a reply to "New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks for the link but the "headers already sent" problems are caused by the "Notice:…

    6 years ago

  • Created a topic, New User - Couple Issues after 1st Time IIS Install, on the site WordPress Support Forums

    6 years ago