WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

atlohi

Profile picture of atlohi
  • Member Since: January 21st, 2008
  • Find me on:

  • Created a topic, Gallery Insertion Buttons Do Not Appear, Galleries Don't Appear, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Created a topic, Plugin asks for Facebook App ID but won't let me input it, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MailChimp List Subscribe Form] MailChimp List Subscribe Plug-in Has Compatibility Issue wit", on the site WordPress Support Forums:
    Should have tried changing out the themes myself! I'll look into what's going on. Thanks…

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MailChimp List Subscribe Form] MailChimp List Subscribe Plug-in Has Compatibility Issue wit", on the site WordPress Support Forums:
    Specifically, the problem was with WP-Minify and WP Super Cache. With minify and caching deactivated,…

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: MailChimp List Subscribe Form] MailChimp List Subscribe Plug-in Has Compatibility Issue wit, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Events Manager Extended] Incompatibility with WP-Minify, on the site WordPress Support Forums

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Like-Button-Plugin-For-Wordpress] Nothing happens", on the site WordPress Support Forums:
    Another thanks for the quick response!

    3 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Subscribe to Updates Fatal error: Class 'WP_User_Search' not found i", on the site WordPress Support Forums:
    Do a search for WP_User_Search and change the code to point to deprecated.php. There are…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Subscribe to Updates Fatal error: Class 'WP_User_Search' not found i", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks very much!

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: Subscribe2] Subscribe to Updates Fatal error: Class 'WP_User_Search' not found i", on the site WordPress Support Forums:
    Sorry. I just upgraded to WordPress 3.1 and I'm using Subscribe2 version 6.2 Based on…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: Subscribe2] Subscribe to Updates Fatal error: Class 'WP_User_Search' not found i, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    The site is on shared hosting under Linux. The issue was not related to an…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    We'll need to post results when we get this fixed.

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    There is a minimal FTP client built into the Godaddy control panel (yes, I'm a…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    I can see the error on your site. If you're able to get to the…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Upgrade through GoDaddy: can't access Dash board or my wordpress", on the site WordPress Support Forums:
    Did you update via the WordPress automatic upgrade or the Godaddy control panel? The problem…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG, Other Features Not Working After 3.1 "Upgrade"", on the site WordPress Support Forums:
    @jjbbrr, what I did was to deactivate all of the plugins and do a manual…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG, Other Features Not Working After 3.1 "Upgrade"", on the site WordPress Support Forums:
    No, I hadn't really had a chance to use the plugin, but it was definitely…

    4 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG, Other Features Not Working After 3.1 "Upgrade"", on the site WordPress Support Forums:
    Deactivating the Shrimp Test plugin solved the problem.

    4 years ago

  • Posted a reply to "WYSIWYG, Other Features Not Working After 3.1 "Upgrade"", on the site WordPress Support Forums:
    Did manual upgrade, same result. No wysiwyg.

    4 years ago

  • Created a topic, WYSIWYG, Other Features Not Working After 3.1 "Upgrade", on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: MapPress Easy Google Maps] New version doesn't work", on the site WordPress Support Forums:
    Thanks! No problem with the new version.

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: MapPress Easy Google Maps] New version doesn't work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Subscribers Not Receiving New Post Notifications", on the site WordPress Support Forums:
    I am seeing this same issue in the first post I've done after upgrading to…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN-ImageFlow] onClick Option Does Not Work, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "Twitter Tools Plugin Multiple forms help", on the site WordPress Support Forums:
    I've just (finally) gotten Twitter Tools to append the Facebook hashtag used by a Facebook…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Firefox crashes when I use 'inset photo' link on post.", on the site WordPress Support Forums:
    Another thanks for the people who found the solution to this. I just encountered the…

    5 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No SLIDESHOW after upgrading to 1.1.0 :-(", on the site WordPress Support Forums:
    Be sure that you've gone into the Gallery Overview after the upgrade completes. As in…

    6 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] No SLIDESHOW after upgrading to 1.1.0 :-(", on the site WordPress Support Forums:
    I'm having the same issue. I tried most of the same things with no result.

    6 years ago