WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

artguy

Profile picture of artguy
  • Member Since: July 12th, 2013
  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    thanks you for your help with this …I will contact the theme creator.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    yes when I switch back to my paid theme I loose the functionality….

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    yes it seems to have all the functions working when using 2013 theme.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    confirm the edit post is working for me when the default 2013 theme is activated...

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    I just want to confirm that its the backend thats not working here…the front end…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    it appears that it might be a theme based problem I guess. no plugins activated…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    ok thanks will do.

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    when I change to the 2013 theme….I have no pictures or info or anything. It…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    I understand the troubleshooting process. I have done this before in the past and no…

    9 months ago

  • Posted a reply to "Blog function of Worpress site not working", on the site WordPress Support Forums:
    no... because the 2013 or any of the standard theme do not even look the…

    9 months ago

  • Created a topic, Blog function of Worpress site not working, on the site WordPress Support Forums

    9 months ago

  • Posted a reply to "Accidentally changed my site url "Home" setting", on the site WordPress Support Forums:
    It worked !!!!...I used the "function.php" method and it brought it back to life. I…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Accidentally changed my site url "Home" setting", on the site WordPress Support Forums:
    That's how I got into trouble in the first place. I thought I was entering…

    1 year ago

  • Created a topic, Accidentally changed my site url "Home" setting, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Problem solved.... I installed the plugin... TinyMCE Advanced version 3.5.8. by Andrew Ozz. Once installed…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    ok I have gone back to read "false"....in over my head on last change.... plugin…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    Ok I found the file and renamed the plugins folder....no change in my problem. still…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    If I even knew what that was.... I will now be researching how to find…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    The Theme was working and I could use the insert link funtion until WP did…

    1 year ago

  • Posted a reply to "Insert/Edit link Not working", on the site WordPress Support Forums:
    All plugins are disabled and has not fixed it. I switched to the default twenty…

    1 year ago

  • Created a topic, Insert/Edit link Not working, on the site WordPress Support Forums

    1 year ago