WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

artemesia66

Profile picture of artemesia66
  • Member Since: May 11th, 2009
  • Created a topic, Works Well, Complicated, on the site WordPress Support Forums

    3 months ago

  • Posted a reply to "Images not showing in post", on the site WordPress Support Forums:
    What's weird, and was misleading in finding the problem, is that photon worked before, and…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing in post", on the site WordPress Support Forums:
    Okay, I dug into this, and the problem was all me--I had hotlink protection enabled…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing in post", on the site WordPress Support Forums:
    I just updated to 2.1 about an hour ago--I guess this is the one you…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images not showing in post", on the site WordPress Support Forums:
    I think I'm having the same issue. When I look at the browser error log,…

    2 years ago

  • Posted a reply to "Images won't load from Photon CDN with 2.04", on the site WordPress Support Forums:
    No, there doesn't seem to be a lot of support for jetpack that I can…

    2 years ago

  • Created a topic, Images won't load from Photon CDN with 2.04, on the site WordPress Support Forums

    2 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Trouble aligning pictures in slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    So Alex, what does that mean? It looks like that's code that would have to…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Can't get jQuery slideshow working", on the site WordPress Support Forums:
    Finally figured this out. Kind of dumb, but in case anyone else has a similar…

    4 years ago

  • Created a topic, [Plugin: NextGEN Gallery] Can't get jQuery slideshow working, on the site WordPress Support Forums

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] About "Tag support for images"", on the site WordPress Support Forums:
    I installed the Sidebar Shortcodes plugin, and that seemed to work okay.

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Removing "jwplayer"-Label from Slideshow", on the site WordPress Support Forums:
    thanks ejk82! I'm looking forward to getting monoslideshow working, but in the meantime, this was…

    4 years ago

  • Posted a reply to "Integrating nextgen-gallery with Monoslideshow", on the site WordPress Support Forums:
    Hmmm. I've installed the most up-to-date nextgen, and the monoslideshow plugin. when I try and…

    4 years ago

  • Posted a reply to "[Plugin: NextGEN Gallery] Slideshow does not work in 2.9", on the site WordPress Support Forums:
    Not sure if this helps, but I found I had to manually put the whole…

    5 years ago