WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Profiles

artbaker

Profile picture of artbaker
  • Member Since: October 15th, 2004
  • Posted a reply to "2.8 Problems and Solutions (FAQ)", on the site WordPress Support Forums:
    For me, it was the plugin WP-Amazon ver 2.1 -- after deactivating that all is…

    5 years ago

  • Posted a reply to "Trackback URI not shown in 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    I am just trying to make it easier for my readers to be able to…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trackbacks not showing up in my comments?", on the site WordPress Support Forums:
    I am having a similar problem at http://okieonthelam.com. I can trackback to someone OK, but…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trackback URI not shown in 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    OK, figured it out on my own. Had to copy/paste the code for showing the…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trackback URI not shown in 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    To show the trackback URI I'm guessing that the following needs to be placed in…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Trackback URI not shown in 1.5", on the site WordPress Support Forums:
    In my 1.2 ver. blogs the trackback URI would show up just above the comments…

    9 years ago

  • Posted a reply to "Comment form not working in IE, does in NS & FF", on the site WordPress Support Forums:
    FYI -- Not sure exactly what the cause was, but reverting to an older style…

    10 years ago

  • Posted a reply to "Comment form not working in IE, does in NS & FF", on the site WordPress Support Forums:
    My comments form works fine in FireFox and Netscape 7.2, but for some reason it…

    10 years ago